AndrzejGP23
Użytkownik
Czyja srebna 166 z ramkami stała wczoraj(albo przedwczoraj) pod bramą TC? Czyjś nowy nabytek?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156SW z klubowymi ramkami i białą reklamą na tylnej szybie widzianego dziś na Piłsudskiego (jechałeś z włączonymi tylnymi przeciwmgielnymi)
Pozdro dla kierownika srebrnej 147 stacjonującej na poczcie na Matuszczaka
Pozdro dla kolegi "mały2030" widzianego dzisiaj na przemysłowej pod Biedronką jak legitymował z cywilnej Laguny jakiegoś sprawcę wykroczenia drogowego ok 16:50, ja siedziałem w Jimnym i bacznie się wszystkiemu przyglądałem, a Ty mnie nawet nie zauważyłeś![]()
PS. nie ma to jak funkcjonariusz podążający w stronę zatrzymanego sprawcy oscentacyjnie żujący gumęOd razu cisnienie uchodzi i stres znika
![]()
Dostaliśmy wezwanie i musieliśmy tego ,, bandyte'' sciagnąć hehe ale ale ale przy nich gumy nie żułem, chyba że kolega
, niestety jak sie rzuca palenie to tak jest!! Trzeba było zatrąbić albo podjechać, bo taki banzaj dzisiaj był ze szok
ale żeby nie było też pozdrawiam
![]()
Jechałem dzisiaj tamtędy przed 8, i kojarzę światła awaryjne ale nie pamiętam w jakim aucie i czy faktycznie tamPozdrowienia dla kierownika 159 RZE widzianego dzisiaj na rondzie na ul. Rejtana.
Mrugnąłem awaryjkami ale chyba nie skojarzyłeś, że we francuskim Peugeocie może jechać alfaholik![]()
Dzięki, również pozdrawiam!Pozdrawiam sympatycznego kierowce srebrnej 147 widzianej dzisiaj około godziny 20 na skrzyżowaniu Podwisłocze i Kopisto!![]()