Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki pomachane było tylko nie wiem czy widziałeś kolego.Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 sw po lifcie widzianej dzisiaj przed o 18 jak wyjeżdżał z puławskiej w Sikorskiego
Trochę się spieszyłem ale to nic dzieki za pamięcNie zauważyłem kolego @matiniunia bo w ostatniej chwili Ciebie zobaczyłem bo bym wypuścił z ebys mógł wyjjechac![]()
Ale zapraszamy co spoty pod maca na pulawskiej w piatki. więcej info o spotach jest na grupie LKAR na fejsieTrochę się spieszyłem ale to nic dzieki za pamięc
Ale zapraszamy co spoty pod maca na pulawskiej w piatki. więcej info o spotach jest na grupie LKAR na fejsie
Było by miło jak będę w Lublinie. Powiedz gdzie najlepiej i w miarę niedrogo sprzęgło mogę naprawNapisz do anity zeby odebrala tel. Bo chce ja przeprosicić bo jeszcze jak się widzieliśmy to wszystko działało a jak wróciłem do Zamościa to twardo i czasami ze zgrzytem biegi wchodziły. Uślizgi na trasie też miałem powyżej 3500 rpm. Może nie wszystko jest dowymiany.
Z góry dzięki.
Wiem wiem jestem tego świadomy ale najpierw musi postawić diagnozę. A takie rzeczy wolę robić u fachofca.
Czy to miejsce co wleiłem w linku to do niego namiary?
https://www.google.com/maps/place/G...!1s0x472300144599a9dd:0x500c903b877c1c1?hl=pl
Pozdrowienia dla Alfisty spotkanego w sobotę w Bełżycach pod myjnią (moja pamięć do imion jest niestety wyjątkowo krótka).