Widziany / widziana

Pozdrawiam właściciela alfy 147 widzianej dzisiaj przed 14tą, naprzeciwko wjazdu na targowisko przy ul. Dołowej :)

Pozdro dla srebrnej 147 RRS... widzianej dziś w Przybyszówce pare minut po 13 godzinie, leciała w strone Krakowa i miała klubowe ramki;) To chyba Korzeń? Sorki, że nie mrugałem ani nie pomachałem, ale coś się zaciąłem i zobaczyłem Cie w ostatnim momencie nie mając już czasu na miły gest;(

Też Cie za późno już zobaczyłem, żeby zrobić cokolwiek;D Następnym razem będę się bardziej pilnował;) Pozdro

;D a ja pozdrawiam chyba Psylo? który robił dziś zakupy w kosmetycznym w Plazie hehehe :)

Pozdrowienia dla właściciela zielonej 156 w sedanie silnikiem V6 która codziennie widze na terenie PRz :)

pozdro dla kierowcy ciemnej 156-ki mijanej dzisiaj około 14 przy Biedronce na Solarza... machałem ostro ale bez odpowiedzi...

Pozdrowienia dla kierownika granatowej Alfy 156 Rkr z klubowymy ramkami, widzianego ok 13 w okolicach Full Marketu w Krośnie ;)

Ostatnia edycja:
Ja często widuję granatową 147 rej. RST w Leżajsku ale to chyba nikt z forum bo zero odzewu...

To pewnie mnie widziałeś, bo byłem wtedy koło fulla, ale mam blachy RK ;] Chociaż możliwe, że ktoś jeszcze z poza Krosna ma 156 na klubowych ramkach ;] Pozdro

Pozdrowienia dla kierownika granatowej Alfy 156 Rkr z klubowymy ramkami, widzianego ok 13 w okolicach Full Marketu w Krośnie ;)

To pewnie mnie widziałeś, bo byłem wtedy koło fulla, ale mam blachy RK ;] Chociaż możliwe, że ktoś jeszcze z poza Krosna ma 156 na klubowych ramkach ;] Pozdro
To pewnie Ty byłeś bo co do blach to nie byłem pewien a że jeszcze nie widziałem Alfy na krośnieńskich blachach z ramkami klubowymi to już tak z góry napisałem. Do zobaczenia na drodze :)

Oliwkowa 147 widziana dzisiaj na Króla Augusta. Pozdrawiam właściciela

Niech będzie pozdrowiony właściciel srebrnej Alfy 147 RZ **333 stojącej przy Zbyszewskiego 8 :)

A przy tym samym bloku tylko z drugiej strony zielona 156 sw RJS to zrzeszona? Coś mało używane to autko jest.

Ponowne pozdrowienia dla Korzenia widzianego dziś jak wracał z Rzeszowa;) hah znowu się zgapiłes na szczescie ja nie pomrugałem, pomachałem a u Ciebie ręka też była;)

Pozdro dla alfaholika ,,kwaśnybartek" widzianego dziś na piłsudzkiego ok 18.15 :)

kini nie widziałem żadnej 146 ale peżotów kilka zauważyłem, czym jechałeś?

Amortyzatory
Powrót