Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 147 na tablicach RST widzianego na Placu Na Bramie dziś o 16.30 w Przemyślu. Niestety, jechałem czerwonym Peugeotem 106 mojej Małżonki.

Pozdrowienia dla Kamila z którym rozmawiałem dziś na odcinku DS34 w Budach Łańcuckich :D

Pozdrawiam kolegów z czarnej AR147, obok której zaparkowałem wczoraj pod Grafficą :)

ps. Spostrzegawczy zauważą, że za moją 156 i 147 kolegi stoi biała Giulietta :D

Pozdrawiam,

Pozdro dla kierownika czarnej 156 na klubowych ramkach RZ widzianego na parkingu na Bohaterów

Pozdrawiam alfisti mijanych dziś po godzinie 17 na trasie "rzeszów - czudec" - 5 alf, szkoda że żaden z alfistów nie odmachał :(

147 - 2x 156 - 2x 156 SW

pozdro dla psylo. widziałem cię jak miejsca szukałes, Pewnie na żuzel

Pozdrawiam kierowcę 147 który dziś około godziny 19 po tym jak do niego mrugnąłem światłami i pomachałem "sprawdził czy ma włączone światła".

muszę w końcu na jakiś zlot w rzeszowie przyjechać, bo mało kto wie jak wygląda rasowy Boxer :D

i pozdrawiam kolegę mijanego wczoraj na trasie, w miejscowości babica - oczywiście z 33'ki !!!!! (niestety nie zwróciłem uwagi na rejestrację)

Ja jutro ostatnie latanie moją 146 ;) więc machajcie, gwizdajcie i bijcie :D !!!

Sie dziś okaże, ale i tak już nią nie wyjeżdzam, bo zawsze mam tak , że jak chce sprzedać to coś musi mi utrudnić droge :) Pora sie przesiąść w jakiegoś Golfa GTI!

162.jpg

zrodlo http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,296207,iSort,1,iTime,3

Amortyzatory
Powrót