Widziany / widziana

To byłem ja i jechałem z żoną:) Sam nie wiedziałem co miałem mysleć. Pierwsza opcja że nie mam świateł bo tam pokazywałeś ręką ale światła miałem a Ty pewnie pokazywałeś na ramki. Druga opcja że to Ty Kini bo coś pisałeś o kupnie motoru ale nie byłem pewny bo po oczach cięzko rozpoznać. Teraz będe patrzył również na motory hehe. pozdrawiam również

Hehe ;) tak właśnie sie zastanawiałem, czy pozdrawiac czy nie ale raz sie zyje :D
pozdro ;)

Pozdrawiam kierownika ciemnej 156 na klubowych ramkach spotkanego dziś w Dębicy na ul. Rzeszowskiej na wysokości Raju, odmrugane, odmachane;)

Pozdrawiam kierownika ciemnej 156 na klubowych ramkach spotkanego dziś w Dębicy na ul. Rzeszowskiej na wysokości Raju, odmrugane, odmachane;)

kolega z Debicy a sie nie przypucuje nigdy - nieladnie nieladnie,

To chyba moj znajomy z pracy;) 156 poliftowa SW?? Jeśli tak to napewno on;D

To chyba moj znajomy z pracy;) 156 poliftowa SW?? Jeśli tak to napewno on;D

Czy poliftowa to niezauważyłem ale SW na pewno, mijaliśmy się ok godziny 15.

kolega z Debicy a sie nie przypucuje nigdy - nieladnie nieladnie,

Dokładnie z Pustkowa:D ale na codzień mieszkam w Warszawie, a teraz jestem na urlopie w domu :) No to Panowie może jakiś spocik dębicki :D

Ostatnia edycja:
kiedys jak bylem pustkow osiedle to przed brama staly dwie 156 jak wjezdzalem to wyjezdzala 3cia 156

ale ja nie pracuje Lergu, ale widzialem ze tam stoja Alfy, jedna chyba swego czasu byla na blachach KBC jesli dobrze pamietam

pozdrowionka dla nibiesiutkiej [brery lub gtv naRK ......nie wiem dokladnie za szybko jechalem] kolo dawnego ARAMISU teraz FRAC w Turaszowce okolo 11;00 oraz dla 147 czarnej mijanej na obwodnicy kolo BWI ramek nie zauwazylem,jesszcze raz pozdrawiam

ale ja nie pracuje Lergu, ale widzialem ze tam stoja Alfy, jedna chyba swego czasu byla na blachach KBC jesli dobrze pamietam

Dzisiaj jak przejeżdżałem to stała 156 z obrzydliwym przednim zderzakiem. Kurcze jak można tak zeszpecić piękny wozik.

Pozdrowienia dla daniello, widzianego dziś na pobitnym.
Pozdrowienia też dla kierowników 156sw i chyba 166 widzianych dziś na podpromiu, bez ramek, ale może klubowe incognito ;)

Prosze bardzo coraz wiecej osób w połaczeniu ebicy i stolicy. Ja akurat żadko w Dębicy u rodziny ale miło w Warszawie popatrzec na Belle z RDE.... :)

Pozdrawiam.

ja juz na podpromiu kilka razy widzialem 156 sw z przyciemnionymi szybami i na ciemnych alu
z tego co pamietam to jest na sprzedaz ale nie pamietam do kogo nalezy

Pozdro dla Alfy Kiniego z czerwonym kołem:D widzianej dzisiaj przy światłach na przemysłowej;)

Amortyzatory
Powrót