kt0sfajny
Nowy
pozdrawiam kierowce srebrnej alfy 156 sw mijanej przed chwila na moscie przy wierzbowej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sorka, że dopiero teraz......Pozdro dla kierownika alfy 156 co mnie wimijał w jasionce i ledwo zdąrzył
Pozdrowienia ! Przez ten deszcz w ostatniej chwili Cie poznałem i odmachnąłem :girl_wacko:a ja pozdrawiam kolege RamzesII widzianego wczoraj w Debicy na 3-go Maja przed 8 rano![]()
Hmm o mnie mówisz? Stałem obok srebrnej 147 na ramkach, ale na Jagiellońskiej, tylko nie pamiętam czy RRS czy RSR i z kartką na sprzedaż, to Twoja?Pozdro dla marcina spotkanego dzisiaj przy ulicy słowackiego jak dobrze kojarze![]()
a ja nawet wiem czemu kartka wisiNom moja mojaale nie musiałeś mówić, że z kartka
![]()
Nie mówiłeś, żeby nie mówićNom moja mojaale nie musiałeś mówić, że z kartka
![]()
SJak dobrze pójdzie to będzie na spocie lipcowym![]()
Co prawda Alfaholików ostatnio widzę w Rzeszowie prawie codziennie, ale nie pisałem o tym tutaj. W ramach nadrabiania zaległości hurtowe pozdrowienia dla upolowanych dzisiaj
- srebrna 156 ze spojlerem, spotkana przy Realu
- granatowa(?) 166 zaparkowana przy Zbyszewskiego
- nie wiem czy Alfaholik, ale srebrna 147 z ramkami klubu 147 i z naklejką lk@r, też widziana na Zbyszewskiego (często)
--edit--
Korzeń, co kupujesz zamiast 147?![]()
odzdrawiam- granatowa(?) 166 zaparkowana przy Zbyszewskiego
Też ją często widzę z okna, pisałem na forum ale nikt się nie przyznał...- nie wiem czy Alfaholik, ale srebrna 147 z ramkami klubu 147 i z naklejką lk@r, też widziana na Zbyszewskiego (często)