Widziany / widziana

Pozdrawiam niebieską 156 na wylotówce z Lublina - Zielona. Kolega mi pomachał, ja odmachałem :D aż ciary mnie przeszły to druga Alfa co mi odmachała. Fajne uczucie :) Pod Biłgorajem nie machają ;/

Pozdrawiam kolegę Macka, którego poznałem godzinę temu w mojej mieścinie;P Posiada piękną 166 2.0 V6 TB i pewnie niedlugo pojawi się na forum, gdyz wizytowka została wręczona i pogaduchy chwilę trwały;D

Pozdro dla suchego, którego przepuściłem dzisiaj jak wyjeżdżał spod bloku przy sikorskiego;) ja jechałem firmową białą strzałą(czyt. Star 742):D

Gorące pozdrowienia dla Daniello spotkanego wczoraj koło reala :D Coś strasznie smutni byliście :D

a ja pozdrawiam kolege RamzesII widzianego wczoraj w Debicy na 3-go Maja przed 8 rano :)

Co prawda Alfaholików ostatnio widzę w Rzeszowie prawie codziennie, ale nie pisałem o tym tutaj. W ramach nadrabiania zaległości hurtowe pozdrowienia dla upolowanych dzisiaj :)
- srebrna 156 ze spojlerem, spotkana przy Realu
- granatowa(?) 166 zaparkowana przy Zbyszewskiego
- nie wiem czy Alfaholik, ale srebrna 147 z ramkami klubu 147 i z naklejką lk@r, też widziana na Zbyszewskiego (często)

--edit--
Korzeń, co kupujesz zamiast 147? :)

Ostatnia edycja:
Co prawda Alfaholików ostatnio widzę w Rzeszowie prawie codziennie, ale nie pisałem o tym tutaj. W ramach nadrabiania zaległości hurtowe pozdrowienia dla upolowanych dzisiaj :)
- srebrna 156 ze spojlerem, spotkana przy Realu
- granatowa(?) 166 zaparkowana przy Zbyszewskiego
- nie wiem czy Alfaholik, ale srebrna 147 z ramkami klubu 147 i z naklejką lk@r, też widziana na Zbyszewskiego (często)

--edit--
Korzeń, co kupujesz zamiast 147? :)

tez 147

A ja pozdrawiam Kierowniczkę czarnej Giulietty na 18" z heblami 330mm parkowanej na końcu obecnej Krośnieńskiej prawie koło mnie. Ciekawi mnie czy to tb czy jtd.

Amortyzatory
Powrót