Widziany / widziana

Pozdro dla kierownika czerwonego Mito z Brzozowa za którym chwilkę jechałem od Barwinka ale nie wytrzymałem tempa i musiałem wyprzedzić:crazy_pilot:

Pozdro dla kierownika 156 blachy GDA który zjechał mi jak wyprzedzałem motorem na trasie Głogów - Rzeszów : )

Pozdro dla kierownika czerwonego Mito z Brzozowa za którym chwilkę jechałem od Barwinka ale nie wytrzymałem tempa i musiałem wyprzedzić:crazy_pilot:
czyje to autko jest nie wiem ale chyba nie klubowe. w Brzozowie w dni robocze stoi często zaparkowane w okolicach urzędu skarbowego.

dziś widziana czarna 147 we wro na skrzyzowaniu karkonoskiej z jezdziecka. alfa przykula moj wzrok felami- ladne szprychy, w lusterku jak sie ogladalem zauwazylem ramki. czarna 147 jtd,blachy RP, lampy a'la gta, kogo widziałem? :)

pozdrawiam kierowcow 2 alf zaparkowanych dzis w Borku Starym:
niebieska 156SW na blachac RRS Macka
srebrna 166FL chyba Piotrka
:)

pozdrawiam kierownika srebrnej 156 widzianej wczoraj w Rzeszowie na skrzyżowaniu koło Reala.
Niestety nie zdążyłem pozdrowić stałem na wolniejszym pasie i mi uciekłeś.

pozdrawiam kierowcow 2 alf zaparkowanych dzis w Borku Starym:
niebieska 156SW na blachac RRS Macka
srebrna 166FL chyba Piotrka
:)

A no stoi bidulka maglownica do regeneracji idzie, bo z niej sie stuki po remoncie zawieszenia wydobywały;D Juz za parte dni nareszcie wróci do mnie;)
A Ty co znowu zepsułes że w Borku byłeś??

pozdrawiam kierownika srebrnej 156 widzianej wczoraj w Rzeszowie na skrzyżowaniu koło Reala.
Niestety nie zdążyłem pozdrowić stałem na wolniejszym pasie i mi uciekłeś.

jak wieczorkiem kolo 19-19:30 moglem byc ja :)

@Maciek
wymiana oleju i wariatora, świeża oliwa musi byc przed wyjazdem do Cro :)

Pozdro dla Marcina wyjeżdżającego dzisiaj swoją AR 166 z ulicy Jagiellońskiej, któremu nie świecił lewy ksenon;)

Dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam. Coś z tym ksenonem jest nie tak, czasem nie odpala za pierwszym razem i jak wyłączę światła i załączę jeszcze raz to już świeci, ale to się dzieje tylko czasem więc nie szukałem głębiej przyczyny :P

Dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam. Coś z tym ksenonem jest nie tak, czasem nie odpala za pierwszym razem i jak wyłączę światła i załączę jeszcze raz to już świeci, ale to się dzieje tylko czasem więc nie szukałem głębiej przyczyny :P

a nie gasisz przypadkiem na zapalonych światłach?:) jeśli tak, to przyczyna rozwiązana:)

a ja gasze i odpalam z zapalonymi pseudoksenonami :) i dopiero raz przez 3 lata wymieniłem zaróweczke

powiem wam że tragedia w tym podkarpackim :( od 16 czyli od piątku do dzisiaj nikt mi nie odmachał :( Rzeszów..Łańcut..Leżajsk..Sanok..Jarosław nawet o Sandomierz zachaczyłem i nic :( widziany jeden zaparkowany alfaholik w Rzeszowie dzisiaj w centrum a tak to nic :( ogólnie ludzie zdziwieni że pozdrawiałem łapką..smutno :(...

co ja mam rzec? pand od groma a pandocholików w całym województwie może ze 3. :'(

powiem wam że tragedia w tym podkarpackim :( od 16 czyli od piątku do dzisiaj nikt mi nie odmachał :( Rzeszów..Łańcut..Leżajsk..Sanok..Jarosław nawet o Sandomierz zachaczyłem i nic :( widziany jeden zaparkowany alfaholik w Rzeszowie dzisiaj w centrum a tak to nic :( ogólnie ludzie zdziwieni że pozdrawiałem łapką..smutno :(...

dramatyzujesz, skoro od 16go widziałeś jedną AR na klubowych ramkach to znaczy, że byłeś w nieodpowiednich miejscach w nieodpowiednim czasie ;)

Amortyzatory
Powrót