Widziany / widziana

Witam jak zobaczycie srebrna SW na tablicach DZL w okolicach Pilzna Dębicy Tarnowa machnijcie :D ja zawsze mijam alfe migam ale tylko jeden gosc z czerwonej 146 na tablicach KTA machnal reka az sie zdziwilem bo gosc w podeszlym wieku byl hehe :D

pozdro dla ciemenj 159SW RDE wracajacej chyba z Rzeszowa do Debicy wczoraj przed 20 :)

Dziś w Tomaszowie Lubelskim na parkingu koło domu handlowego na ul.Jana Pawła widziałem zaparkowaną czarną 159 SW na LTM ..678, miała ramki, a po numerach na tablicach widziałem że świeży nabytek, przyzna się kto ?

shanazzi widziany kolo 16 na obwodnicy bilgoraja (wyjazd lublin) przy "sklepiku" z pokryciami dachowymi

Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej Mito RZ na ramkach spotkanej dzisiaj przed południem na Krakowskiej w Rzeszowie :)

Pozdrowienia dla Ramziego (Ramzes_II) , Dzięki jeszcze raz za Upgrad'a :) ... A poza tym pozdrowienia dla kierownika 166 Azurro WCI..... widzianego wczoraj w Dębicy. Łapki były :)

Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej Mito RZ na ramkach spotkanej dzisiaj przed południem na Krakowskiej w Rzeszowie :)

Dziękuję i również pozdrawiam. Wzruszyłam się prawie do łez, bo spotkać w Rzeszowie Alfaholika od jakiegoś czasu graniczy z cudem... :(

Dziękuję i również pozdrawiam. Wzruszyłam się prawie do łez, bo spotkać w Rzeszowie Alfaholika od jakiegoś czasu graniczy z cudem... :(
No faktycznie reakcja była jakbyś zobaczyła co najmniej Św. Mikołaja hehe :D Faktycznie nie często widuję zaramkowanych alfaholików, ale sporo osób pewnie jeździ bez ramek.
W tym tyg. także na Krakowskiej, w któryś deszczowy dzień minąłem zielonkawą klubową 147, pozdrawiam właściciela :)

No faktycznie reakcja była jakbyś zobaczyła co najmniej Św. Mikołaja hehe :D Faktycznie nie często widuję zaramkowanych alfaholików, ale sporo osób pewnie jeździ bez ramek.
W tym tyg. także na Krakowskiej, w któryś deszczowy dzień minąłem zielonkawą klubową 147, pozdrawiam właściciela :)
To mogłem być ja. Tak czy siak też pozdrawiam :) I rzeczywiście, jakoś mało klubowych ramek widać ostatnio na ulicach Rzeszowa. Wszyscy już na wakacjach?

pozdrowienia dla AR 156 na ramkach w Sędziszowie około 8.15 :) ja ramki założę jak auto wróci z naprawy :)

Pozdrawiam właściciela ciemnej 156 sw stojącej po 11 na Niepodległości w Rzeszowie
miała klubowe ramki i na tylnej szybie żółtą przywieszkę "Mariusz" czy jakoś tak ;)

pozdrowienia dla granatowej 156 sw na ramkach widzianej na trasie Ostrów - Tuszyma, oraz dla bordowej 166 która jechała tą sama trasą, niestety bez ramek :(
Mrugane z ciężarowego błękitnego mercedesa :)

RRR to ja byłem , przestraszylem sie ze psiarnia stoi gdzies za zakretem :P

PS na autostradzie jezdzisz?

Amortyzatory
Powrót