Widziany / widziana

Pozdro, pozdro Piotrek ! W końcu nie w Jubilatce tylko na drodze :D

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 na krakowskich numerach, który mnie przepuscil na Niepodległości ;)

pozdro dla zony Piotrka Czarnego widzianej chyba razem z nim ostatnio - mrugalem ale chyba nie zajarzyla, oraz pozdro dla wlasciciela 156 z rej RZ 47**H zaparkowanej dzis okolo 13 na rogu Leszczynskiego / Sloneczna

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156, który mi pomachał w Przybyszówce koło szkoły, byłem zbyt zaspany na szybką reakcję i w ostatniej chwili mrugnąłem ;)

pozdro dla zony Piotrka Czarnego widzianej chyba razem z nim ostatnio - mrugalem ale chyba nie zajarzyla, oraz pozdro dla wlasciciela 156 z rej RZ 47**H zaparkowanej dzis okolo 13 na rogu Leszczynskiego / Sloneczna

a gdzies ja widzial i kiedy??Jak jechala Ona to bezemnie i napewno nie widziala mrugajacej alfy hahaha

- - - Updated - - -

P.S. Pozdrowienia dla czarnej 156 FL widywanej niemal codziennie pod Dakolem na Jana Pawła w Dębicy.Dzis zauwazylem z sa ramki bo chyba nie bylo.Kto to??

pracujesz gdzies w tej okolicy?

Nie. Alfa tam stała, bo żona wtedy tam pojechała i akumulator się rozładował:(. Mam kłopot z kostką w stacyjce. No i Alfica nocowała na Leszczyńskiego. Ja byłem w Warszawie. Pracuję koło ronda JPII.

pozdro dla kierowcy czarnego 156 na blaszkach RRS (z ramkami) mijanego w Babicy wczoraj ok 17 30 jechałem moją blękitna 147

pozdro dla kierowcy czarnego 156 na blaszkach RRS (z ramkami) mijanego w Babicy wczoraj ok 17 30 jechałem moją blękitna 147
to pewnie ja więc dzięki za pozdrowienia. Ja nie zauważyłem, po trasie 800km już mało się widzi :D

Dziś ok 19 widziany u mnie marcin-a1 z Jasła w swojej srebrnej 166, który przyjechał na instalację kilku kolejnych włoskich rumaczków pod maską (chiptuning)
Pozdrowienia dla ekipy alfy 156 widzianej na J.Pawła w Debicy błyskającej nam i machającej z naprzeciwka gdy robilismy logi dynamiczne :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót