Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czyli do Janowa już nie jedziesz, szkoda bo już jedno autko odpadło. Nawet nie zobaczyłem Twojego obklejonego dachu a podobno ciekawie to wydlądało.a ja sprzedałem alfine ) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce !!
czyli do Janowa już nie jedziesz, szkoda bo już jedno autko odpadło. Nawet nie zobaczyłem Twojego obklejonego dachu a podobno ciekawie to wydlądało.
a ja sprzedałem alfine) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce
!!
PotwierdzamByłem wczoraj świadkiem tej transakcji - szedłem z pieskiem na spacer koło sądu i widziałem Bellę na pięknych felgach, z oklejonym dachem i kartkami na szybach. Widząc czerwone ramki chciałem nawet podejść, ale pakowaliście oponki do bagażnika i tak właśnie myślałem, że to chyba transakcja sprzedaży. Nie chciałem przeszkadzać, zresztą już trochę mi się spieszyło oddać Micrę do wypożyczalni
Hehe, ciekawe, zawsze jak jestem w Rzeszowie, to spotykam kiniego, nawet jak nie jestem Bellą
Tak, żę jak następnym razem, jak już będę swoją zobaczę 166kę na klubowych ramkach, to migam prawym i zjeżdżamy na pobocze
Pozdrawiam i powodzenia w realizacji planów zakupowych![]()
pozdrowienia dla:
156SW blue daytona widzianej miedzy Sedziszowem a Ropczycami - nie wiem czy mnie Maciek zauwazyl
![]()
PotwierdzamByłem wczoraj świadkiem tej transakcji - szedłem z pieskiem na spacer koło sądu i widziałem Bellę na pięknych felgach, z oklejonym dachem i kartkami na szybach. Widząc czerwone ramki chciałem nawet podejść, ale pakowaliście oponki do bagażnika i tak właśnie myślałem, że to chyba transakcja sprzedaży. Nie chciałem przeszkadzać, zresztą już trochę mi się spieszyło oddać Micrę do wypożyczalni
Hehe, ciekawe, zawsze jak jestem w Rzeszowie, to spotykam kiniego, nawet jak nie jestem Bellą
Tak, żę jak następnym razem, jak już będę swoją zobaczę 166kę na klubowych ramkach, to migam prawym i zjeżdżamy na pobocze
Pozdrawiam i powodzenia w realizacji planów zakupowych![]()
moze kiedys pod kosciolem zobacze Twoja alfe ;]
Hehe no to pozdrawiam, pozdrawiam !!! http://www.youtube.com/watch?v=OfH1WETUPw0 ogarnij, może sie gdzieś znajdziesz w takim razie na tym filmiku haha
a ja sprzedałem alfine) pozdro panowie, do zobaczenia wkrótce
!!
Alfą, do kościoła, w Rzeszowie? Raczej się nie wybiorę, po tym jak mi na Św. Michała zrobili włama do Merca po napoczętą paczkę orzeszków w czekoladzie (w niedzielę w południe, akurat przed wyjazdem do domu), to mam uraz na tego rodzaju sytuacje
Hehe, wtedy już mnie nie było - znikłem za blokami na Kustronia mniej więcej jak zamykaliście bagażnik po wrzuceniu oponek![]()
pamietam czytalem o tym kiedys
ja mam blisko wiec nozkami chodze![]()
moze kiedys sie miniemy na trasie rz-wawa albo w rejonie pruszkowa