Widziany / widziana

A propos wcześniejszej dyskusji :) Pozdrawiam kolegę wyjeżdżającego ok. 14 spod filharmonii 156ką SW FL :) To czasem nie kt0sfajny? (niestety szedłem piechotą i jak zobaczyłem ramki to kolega już pociskał gaz :P)
Pozdrawiam też kierownika srebrnej (?) 156 berlina blachy RSR, któremu pomigałem migaczami na zmianę (Merolem Baleronem SW) i dwóm kierownikom czarnych 156 SW, którzy jechali w stronę Świlczy, skąd ja wracałem (też nie odmigali, może ja za późno, może zdziwieni, że Mercedes :D, ale co, nie ostrzegałem ?:P)

A propos wcześniejszej dyskusji :) Pozdrawiam kolegę wyjeżdżającego ok. 14 spod filharmonii 156ką SW FL :) To czasem nie kt0sfajny? (niestety szedłem piechotą i jak zobaczyłem ramki to kolega już pociskał gaz :P)
Pozdrawiam też kierownika srebrnej (?) 156 berlina blachy RSR, któremu pomigałem migaczami na zmianę (Merolem Baleronem SW) i dwóm kierownikom czarnych 156 SW, którzy jechali w stronę Świlczy, skąd ja wracałem (też nie odmigali, może ja za późno, może zdziwieni, że Mercedes :D, ale co, nie ostrzegałem ?:P)

to niestety nie ja
po 1 nie mam po fl ani sw
po 2 ramek sie jeszcze nie dorobilem
a po 3 jestem w luxemburgu wiec nie mam jak smigac po rzeszowie :P

Pozdrowienia dla dwóch Belli....
1. Ciemna 156 SW na blachach LU i klubowych ramkach widziana w Zakopanem na parkingu przy skoczni w poniedziałek 2go maja

2. 156 SW o ile pamiętam koloru niebieskiego (?) Azzurro Achille także na klubowych ramkach mijaną w Nienadówce na trasie Rzeszów-Lublin

Pozdrowienia dla dwóch Belli....
2. 156 SW o ile pamiętam koloru niebieskiego (?) Azzurro Achille także na klubowych ramkach mijaną w Nienadówce na trasie Rzeszów-Lublin

Czy to nie o mnie mowa? jeśli 3 maja ja widziałes to pewnie ja ze zlotu wracałem w Janowie Lub.;P Dzięki i również pozdrawiam;)

Czy to nie o mnie mowa? jeśli 3 maja ja widziałes to pewnie ja ze zlotu wracałem w Janowie Lub.;P Dzięki i również pozdrawiam
możliwe.... :) mnie zlot ominął ale wracałem 3go maja z Zakopca i właśnie w Nienadówce śmignęła mi jakaś Bella. Tablic nie pamiętam.... :/

Pozdro dla kierownika ciemno szarej 166 z anteną CB na dachu na blachach RZ widzianego dziś w Kolbuszowej. Nie widziałem czy to ktoś z klubu bo nie było czasu się przyglądnąć ale Bella ładna.

pozdowienia dla srebrnej 166 na ramkach klubowych,widzianej wczoraj na krakowskiej,skrecala obok salonu merca na baranowke,gonilem ja od ronda, nie dalem rady wiec nie pomachalem::::)

Pozdrowienia dla studentów parkujących na Krańcowej w Lublinie w ciemnogranatowej 156 [LU 8463K] na klubowych tablicach ode mnie, w srebrnej 156, jeszcze w PZMotowskich ramkach ;)

Pozdrowienia dla właściciela klubowej 146 widzianej dziś pod Media Markt (ramki, naklejki, kulturka! ;)).

Pozdrowienia dla srebrnej 156 RLU... stojącej przy budynku "P" na Politechnice

no i dla czarnej(chyba) 156 SW oczywiście na rameczkach mijanej dzisiaj ok 12 na targowej w Rzeszowie... (pomachane / odmachane:D )

pozdowienia dla srebrnej 166 na ramkach klubowych,widzianej wczoraj na krakowskiej,skrecala obok salonu merca na baranowke,gonilem ja od ronda, nie dalem rady wiec nie pomachalem::::)

dzięki :)
widziałem Cię w lusterku na rondzie, ale nie zauważyłem ramek...

Pozdrowienia dla Psyla, którego osobiście nie widziałem tylko jego samotną Alfę stojącą wczoraj na Dąbrowskiego przy kościele Saletynów pewnie się modlił jak przystało na katolika;D

Pozdrowienia dla srebrnej 156 RLU... stojącej przy budynku "P" na Politechnice

no i dla czarnej(chyba) 156 SW oczywiście na rameczkach mijanej dzisiaj ok 12 na targowej w Rzeszowie... (pomachane / odmachane:D )

Również pozdrawiam, (blue cosmo)

Cytat Napisał mekka27 Zobacz post Pozdrowienia dla srebrnej 156 RLU... stojącej przy budynku "P" na Politechnice no i dla czarnej(chyba) 156 SW oczywiście na rameczkach mijanej dzisiaj ok 12 na targowej w Rzeszowie... (pomachane / odmachane ) Również pozdrawiam, (blue cosmo)
Również pozdrawiam, (blue cosmo)

A to było to cudo..... :) jak bym wiedział to bym nawrócił i oglądną.... czyli jednaj nie czarny ( o ja daltonista :D)

pozdro dla kierownika (kierowniczki???) w granatowej 156 na RNI, wtorkowe popołudnie, Lublin, ulica Bazylianówka, klubowe ramki, na moje ucho JTD:)

pozdrowionka dla kolezanki w 155 RKR czerwonej,11-05 okolo poludnia na ul. CZajkowskiego w Krosnie,nie widzialem ramek niestety.

Pozdro dla Psyla widzianego dziś po 13 pod ZDZ w Rzeszowie, pewnie nie widział jak machałem bo przez telefon rozmawiał i pozdro dla miłej pani w srebrnej 147 która się tylko uśmiechnęła jak jej pomachałem.

Amortyzatory
Powrót