kt0sfajny
Nowy
zatrzymali Cie?Pozdrawiam kierowników Srebrno niebieskiej alfy romeo na blachach HPK... z kogutem na dachuoni wiedza gdzie kiedy i jak i za co
![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zatrzymali Cie?Pozdrawiam kierowników Srebrno niebieskiej alfy romeo na blachach HPK... z kogutem na dachuoni wiedza gdzie kiedy i jak i za co
![]()
A propos wcześniejszej dyskusjiPozdrawiam kolegę wyjeżdżającego ok. 14 spod filharmonii 156ką SW FL
To czasem nie kt0sfajny? (niestety szedłem piechotą i jak zobaczyłem ramki to kolega już pociskał gaz
)
Pozdrawiam też kierownika srebrnej (?) 156 berlina blachy RSR, któremu pomigałem migaczami na zmianę (Merolem Baleronem SW) i dwóm kierownikom czarnych 156 SW, którzy jechali w stronę Świlczy, skąd ja wracałem (też nie odmigali, może ja za późno, może zdziwieni, że Mercedes, ale co, nie ostrzegałem ?
)
Pozdrowienia dla dwóch Belli....
2. 156 SW o ile pamiętam koloru niebieskiego (?) Azzurro Achille także na klubowych ramkach mijaną w Nienadówce na trasie Rzeszów-Lublin
możliwe....Czy to nie o mnie mowa? jeśli 3 maja ja widziałes to pewnie ja ze zlotu wracałem w Janowie Lub.;P Dzięki i również pozdrawiam
pozdowienia dla srebrnej 166 na ramkach klubowych,widzianej wczoraj na krakowskiej,skrecala obok salonu merca na baranowke,gonilem ja od ronda, nie dalem rady wiec nie pomachalem:::![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 156 RLU... stojącej przy budynku "P" na Politechnice
no i dla czarnej(chyba) 156 SW oczywiście na rameczkach mijanej dzisiaj ok 12 na targowej w Rzeszowie... (pomachane / odmachane)
Cytat Napisał mekka27 Zobacz post Pozdrowienia dla srebrnej 156 RLU... stojącej przy budynku "P" na Politechnice no i dla czarnej(chyba) 156 SW oczywiście na rameczkach mijanej dzisiaj ok 12 na targowej w Rzeszowie... (pomachane / odmachane ) Również pozdrawiam, (blue cosmo)
Również pozdrawiam, (blue cosmo)