Widziany / widziana

Maćku pozdrawiam Cię :) już mi było głupio tak jechać za Tobą, żebyś nie pomyślał, że Cię śledzę, ale jechałem tylko do domu :D kolorek masz zajebisty :)

Spoko nie bałem się;P Przed lotosem jak skręcałem to jechałem do domu (właśnie Alfę odebrałem po wymianie oleju i filtrów - Jimny za mna co skręcało to mój wół roboczy - żona nim jechała), a na osiedlu byłem rodziców odwiedzić;D Ciebie kojarze jak na Iwaszkiewicza parkujesz albo pod Orzechem;)
Wracając do tematu pozdrawiam kolege Hundzflot7 pomachane - odmachane i pomrugane:D

nie wiem czy widziałeś bo już trochę daleko byłeś, ale wystawiłem rękę zaraz przed Twoimi awaryjnymi tam przed domem :D to teraz widzimy się na spocie w niedzielę :)

poczekaj, poczekaj :D też kiedyś będziesz pod pantoflem :D hihihi :D!

lepiej powiedz, że mu porysujesz Belle :D a tak btw to jakiś ..... porysował mi maskę i to tak lekko 30cm rysy .. a koła bd musiał oddać i kupić inne :( 16"

będziemy gadać w niedzielę :D nie bd robić offtopa :P pozdro Piotrek :) idę w kime :P

Dzisiaj pod urzędem pracy w Biłgoraju czerwona 156 na LU 435XX z klubowymi ramkami.

Pozdrawiam Kolegę Wicio zauważonego dziś rano w drodze do pracy i dla kierownika 166 FL na tablicach RMI mijanego koło Orlenu w Widełce.

Pozdro dla kierownika szarej 147 widzianej w piątek koło 11 przy urzędzie wojewódzkim w Rze

Ps troszke późno twoje powitanko zauważyłem ale akurat na 'spacerowiczki' się zagapiłem :D

Psylo jechałeś dzisiaj od strony Nowego Świata w stronę centrum jakąś godzinkę temu? :)

i pozdrawiam czarną GT widzianą koło Sędziszowa 2x raz w stronę Ropczyc a drugi w stronę Rzeszowa :) wydaje mi się, że rameczka była na RZ :)

Pozdrawiam 166 LLE ... widzianą dziś przed 7 rano na wylocie z Lublina na Włodawe - kolega bez ramek, ale pomachal a ja przyspalem i nie zdazylem :)
Pozatym pozdrawiam 146 jesli sie nie myle, to granatowa. Widziana na wylocie z Lublina w strone Rzeszowa około 15, kolega tez bez ramek, tez pomachal a ja oczywiscie musialem nie zdazyc :) Ale to wszystko dlatego, że najpierw sprawdzam czy są ramki, jak są to macham, jak niema, to podziwiam alfe :)
Oczywiście wczystkie inne alfy którym mrógałem też pozdrawiam, bylo tego sporo, ale jakos bez odezwu :(

Pozdro dla alfisty spotkanego w Nisku nie daleko zajazdu pod jesionami po godzinie 16 ! Za wolno zareagowałem by mrugnąć światełkami (wesele).

kto na rejtana stal dzis czarna 159 sedanem??Maciek a Ty ok.17:30 nie ciales w strone Ropczyc obwodnica Sedziszowa??

Amortyzatory
Powrót