Biłgoraj, Zamość, Tomaszów Lubelski

• Autor wątku Autor wątku paulik1982
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Się macie.

Mam w Zamościu brata, który chciałby wsadzić do swojego Fiata Stilo fotele od Alfy, najprawdopodobniej 147...
Pytanie czy jest ktoś, kto ma 147 lub GT w okolicach Zamościa i byłby chętny wieczorem się z nim spotkać, żeby dokonać ostatecznych pomiarów czy rzeczywiście pasują czy nie?

Jak coś to dajcie znać tu albo mi na PW.

Pozdro
Tomek

ciszaaa a ja po Bilgoraju sobie smigam, pojawilo sie sporo 159 tek

Był spot, ale rok temu w październiku - frekwencja też niewielka, ale zawsze coś. Humax, z Wyszyńskiego czasem nie jesteś ;)?

Ostatnia edycja:
Jestem z okolic Zamościa i tak myślę, że może pasowałoby poznać kolegów alfaholików:) Widziałem ostatnio dwie alfy na starówce 156 i 159 obok siebie z podkładkami owego forum.

Ja osobiście jestem jak najbardziej za spotem w Zamościu, dawno nic się nie działo ;). Kilka oramkowanych Alf się tutaj widuje.

Ja jestem na miejscu do końca września, także kiedy wam tylko pasuje ;)

My z Qkim też się chętnie pojawimy, możemy zdzwonić jeszcze kilka klubowiczów ;)

Ja osobiście bym proponował jakiś weekend, może być nawet najbliższy ;). Jak już tam wam pasuje, mogę się dostosować :D

Hmm, chetnie bym sie pojawil... ale wieczory u mnie zupelnie odpadaja... chyba, ze wpadniecie do podziemnego w Stylowym ;)

Potrafi ktos wyciagnac radio? ;) mecze sie juz z tym i dalej siedzi... Na jakis niedlugi czas moge byc, ale na podziemnym stylowego, niestety praca...

Amortyzatory
Powrót