Widziana-Widziany na ziemi lubuskiej

Torino to Ty dzisiaj ok 14 tankowałeś na LUKO IL? Jechałem do Żagania i widziałem Gtv przed dystrybutorem - pozdrawiam!!

Pozdrowienia dla grafitowej oramkowanej 147ki na Zgorzeleckich tablicach z Waryńskiego (czy to był Cholew4?). Mam nadzieje że po marcowym spocie będę kojarzył więcej was niż tylko Seratha;)

Hej ! :) Pewnie, że to ja. Przepraszam nie mam za dużo czasu żeby odwiedzać forum cały czas...:( Najgorsze jest to że 8 marca nie będę mógł być na spocie bo dopiero wieczorem wbijam do Zielonej

Witam, za kazdym razem jak mijam Twoj dom to kukam, czy cie nie widac na podworku :) Pozdrawiam! Dzisiaj mijalem jeszcze Seratha, ale chyba nie zauważyl mnie.

O kurczaczek, zwykle mam oczy dookoła głowy. Ale jeśli przegapiłem to przepraszam i pozdrawiam :-)

Z kim przed chwilą były "światełka" na Batorego? Serath to byłeś Ty? Szara 159 SW na ramkach?

Tak jest, pozdrawiam :-)
I wpadaj w niedzielę na zlot, to w końcu obejrzę Twoje autko a nie tylko na światłach mi przemyka ;-)

Wczoraj ok 17.15 na ul. Rzeźniczaka widziany kolega Serath :) jechałem za Tobą pewnie też na mecz ale autem kolegi.. A co się stało z maską i grillem ? :(

Wczoraj ok 17.15 na ul. Rzeźniczaka widziany kolega Serath :) jechałem za Tobą pewnie też na mecz ale autem kolegi.. A co się stało z maską i grillem ? :(
Piątek 13-stego i spotkanie z hakiem holowniczym ;-)
Ale ubezpieczenia czuwają, w piątek już były oględziny - teraz tylko czekam na info i doprowadzam auto do porządku

Pozdrowienia dla Waldka i rodzinki, dzięki za fajną atmosferę przy kawce :) Od kiedy zaostrzono mandaty, musielismy przenieść naszą znajomość z drogi na salony ( co oczywiście zaliczam na plus, bo przy Was zawsze jest wesoło i pozytywnie ;) )

Dzieki za odwiedzinki Torino jak zawsze na wesoło :) Ale manetke odkreciles na prostej moze kiedys sobie sprawie takie cudo tylko najpierw musze prawko zrobic :)

Dziś po 16 okolice Reja - srebrna 147, łapki były. Jelson?

Witam
Przeniosłem się do Zielonej Góry z Żywca i śmigam czarną AR 147 na Żywieckich blachach :) Niestety ramka klubowicza zachowała się tylko z tyłu bo z przodu ktoś mi ją ukradł. Pozdrawiam wszystkich

Amortyzatory
Powrót