Autokosmetyka, czyszczenie skór i tapicerki

serath

Nowy
Auto
AR 159SW 1.9JTDm
Witam Was serdecznie

Sezon wiosenny właściwie się już zaczął, stąd pewnie każdy by chciał, by jego Bella wyglądała jak najpiękniej.

Zatem chciałbym zaoferować Wam usługi związane z "wyglądem" Waszych samochodów: jestem w stanie odświeżyć auto na zewnątrz i wewnątrz. Troszkę się już różnych przypadków przewinęło przez moje ręce - ale po prawdzie zawsze głównym zadaniem było dla mnie zrobienie zakresu wszystkich ustalonych prac (a czasem nawet więcej) niż martwienie się o zdjęcia. A, że póki co robię to hobbystycznie, to też nie było specjalnie potrzeby biegania z aparatem. Dopiero od niedawna zacząłem "dokumentować" swoje dokonania (wszystko zależy od ilości pozostałego do odbioru czasu), więc od czasu do czasu pozwolę sobie coś tu wrzucić.

W każdą pracę wkładam masę wysiłku i 100% dokładności - póki co nikt nie był jeszcze rozczarowany (raczej nie raz udało się kogoś zaskoczyć bardziej niż mile), więc mam nadzieję, że cały czas utrzymam tę tendencję :-) Ponadto z każdym później podzielę się informacjami o kosmetykach, dbaniu o swoje auto, itp. Ale też z góry szczerze mówię - nie uważam, że jestem alfą i omegą w tym temacie, jestem po prostu pasjonatem tego, co robię i staram się spędzić sporo czasu na dalszym poszerzaniu swojej wiedzy, polepszaniu aspektów praktycznych, itp.

Kontakt: preferowany PW (telefon jak coś też podam na PW), wtedy też omówmy terminy / możliwości / itp. (nie ukrywam też, że od rana do popołudnia pracuję, więc pozostają popołudnia-wieczory-weekendy, ew. czasem coś tam się jeszcze wykombinuje)

Ceny podaję "od" - z racji tego, że finalną cenę ustalam zawsze przy oględzinach. Wiadomo, ze samochód samochodowi nie równy i raz będzie wymagał dużo więcej wysiłku, a raz nieco mniej - stąd zawsze uczciwie stawiam sprawę na początku.

I jedna z 'relacji' (z maja): Alfa 159 naszego forumowego kolegi wstawiona na mycie+wosk, ale troszkę mnie ręce świerzbiły. Oczywiście kiedyś w planach jest porządne zajęcie się lakierem (kilka 'ciekawostek' jest na aucie).

I mały "projekt" z innej beczki - wymiana podsufitki w Chrysler Grand Voyager. Stara podsufitka wyglądała już wręcz tragicznie, więc zamiast bawić się w jej klejenie (co już ktoś kiedyś robił, bo było pełno śladów po kleju na formie) zapadła decyzja o kompletnej wymianie:

Regeneracja reflektorów - tu na przykładzie lampy Audi A4, gdzie właściciel chciał już kupować nowe szkła:

Amortyzatory
Powrót