Zielonogórskie spotkania 2017.

1.criss2007

2.czarna2288

3.SS-Waldi

4. daro1906

5. paw3n

6. Serath (60%)

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Waldi nie denerwuj się Jest nas ok 70 alfaholików, z tego z pobliskich okolic ok 40 - zobaczysz ze zaczną się niedługo zapisywać, na razie się wstydzą pierwszego razu. Albo i nas tak mało - bo prawie w Zielonej NIKT nie macha i nie mruga, a w serwisie z nikim sie nie widzę !!

Na fb jest grupa Fani [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo lubuskie wiec jak chcecie moge napisac post o jakims spocie

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Panowie ja bede pierwszy raz ale tylko dlatego ze moja piekna jest moja pierwsza [notranslate]Alfa[/notranslate] :-) a machac w zielonej bede dzisiaj chcial widzialem na konstytucji Alfe 159 szara badz popielata z ramkami alfaholicy :-) ale nie machnalem bo jechalem autem zony fordem galaxy bo moja Ala jutro na serwis idzie pompa sprzegla do wymiany

Więc tak ja było mówione wcześniej czyli wypad 20.08 nad to jeziorko :)
Zbiórka pod Tesco o 11 i przez Sulechów do celu. Zabieramy ze sobą grile, mięcho, leżaki, koce czy co tam jeszcze potrzeba czyli będzie piknik pełną gębą ;)

Do zobaczenia

W takim badz razie tez wezme.cos do kapania :-) ale mam pytanko nie mam tak malego grila czy mogl bym sie dolaczyc do kogos wezme kielbe i wungielll ;-)

Amortyzatory
Powrót