• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Nowa [langtitle=nt]Alfa[/langtitle] 159 w Zielonej Górze

Auto
Alfa 159 2.0 JTDM 136km 2011r
Witam, chciałem się przywitać, Jestem szczęśliwym posiadaczem 159 mam ja od paru dni i mam nadzieję ze zostanie ze mną na dłużej.
Nie jestem za bardzo obyty z tym forum więc proszę o wybaczenie za błędy :)

Mam pytanie jesli na forum jest do niego odpowiedz prosze o link , mianowicie z racji ze jestem nowym właścicielem chciałbym powymieniać rozrząd i płyny ustrojowe hehe skrzynia wspomaganie hamulce itd.. części to nie problem bo sam zajmuje sie ich sprzedażą ale jukam sprawdzonego mechanika któremu bez obaw można zostawić mój skarb :) ? do tej pory jeździłem lewarkiem (Renault) i miałem sprawdzonego mechanika od tej marki.

Takie rzeczy to najlepiej poradzą na zlotach - a najbliższy już w niedzielę

Amortyzatory
Powrót