Hej LUBUSZANIE

• Autor wątku Autor wątku ArtB
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja jestem ZA - jak by co to daj znać wspólnie może coś zmontujemy powiedzmy w połowie drogi ;) Jakieś jeziorko grill itp? :)

spotkanie

Witam
Ja mam moją Alfe od niespełna tygodnia i jeszcze nie wszystko opłacone, ale jak juz bedzie gotowa to chętnie bym się spotkał z innymi użytkownikami. Pooglądał, porównał to i owo. Mieszkam na pograniczu WLKp i Lubuskiego więc gdzieś w okolicy chętnie podjadę.

na stronie ALFACLUB jest już podana konkretna data 25.04.2010 czemu tu jeszcze nikt jej nie przedstawił?
Czy ten termin jest aktualny?

Ooo w Żarach widzę pojawiła się GT:) Bywam w tamtych okolicach choć głównie Jasień.

Będę wypatrywał " Ślicznotki":)

Pzdr

Cromik opowiedz tam też i o mojej Belli:D bo chyba nie dojadę:(

Cromik a czym Ty pojedziesz na zlot:confused: No jak Alfy już nie będzie:eek:
Zamiast Lanci turbo zastanów się nad 155 Q4 to Alfa z sercem Lanci:D
Tylko gdzie ją znajdziesz:cool:

Wezmę jedną z Twoich piękności :D :D Panie widziałeś mojego psa :D Jak ja mam go wozić w Alfie?? ;) Zresztą zaraz będą dwa takie wariaty. Cromikowa ma Stilo z rozłożonymi siedzeniami a ja?? :( musze kombi mieć. Jakby 166 była w kombi to by było idealnie, ale niestety . . . :(

Tu był mały jeszcze :) Tera się do bagażnika nie zmieści :(

Ostatnia edycja:
:eek:A może w Zielonej Górze zorganizować taki dyno day tak jak to robią w Poznaniu?

A powiedz gdzie sprawdzałeś moc swojej Belli i ile to kosztowało i jaka obsługa

Hamownia u nas w ZG, za Komfortem. Cenowo już nie pamiętam, coś koło 100 zł.

Poszukuję szpeca od alf

Witam wszystkich!!!
Panowie czy znacie jakiegoś dobrego szpeca od alf w lubuskim? Mam problemy z doładowaniem. Chciałbym oddać alfę w dobre recę.

Witam
jakiego typu problemy masz z doładowaniem ? i przenieś temat na forum ogólne o 156

Amortyzatory
Powrót