Hej LUBUSZANIE

• Autor wątku Autor wątku ArtB
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

ArtB

Guest
Ej lubuszanie!- szczególnie Zielona Góra, Nowa Sól co jest przecież troche nas jeździ... co taka cisza... w samej Nowej Soli 156ek naliczyłem 8+moja...W Zielonej Górze jeżdzi piękna Brera, a o czerwonym GT nie wspomnę...Gorzów co tam..?

Ej lubuszanie!- szczególnie Zielona Góra, Nowa Sól co jest przecież troche nas jeździ... co taka cisza... w samej Nowej Soli 156ek naliczyłem 8+moja...W Zielonej Górze jeżdzi piękna Brera, a o czerwonym GT nie wspomnę...Gorzów co tam..?

No Gorzów wita i pozdrawia

Jest Alficzka..dobra jest już nas dwóch na województwo lubuskie :-) no ale nie odrazu zbudowano Kraków...tak przy okazji dobry tekścik masz ,, Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia .....itd. :-)

super! ZielonaGóra, ale to jeszcze nie wszyscy czekamy dalej..jest tam duuużo alficzek

spocik? gdzie kiedy? ja do 24 czerwca mam urlop wiec może bym się załapał :)

póki co pogoda nie pewna. jak zacznie sie lato na pewno coś zorganizujemy, tym bardziej że poprzedni spot się nawet udał :)

Jakby co to ja na ten spocik teżżżż się piszę.
(głupio się przyznać, ale będe pierwszy raz na takim czymś)

spot

swiete slowa Bobryt , no zgodnie z ostatnimi ustaleniami czas pomyslec o tym grilu i namiotach na długim

Coś ucichło z tym spotem więc odświeżam. Dawajcie propozycje na fajne miejsca w połowie drogi między Gorzowem a Zieloną.

ja mógłbym zaproponować coś ale to będzie zupełnie przeciwny kierunek (okolice Żar - Żagania)

Kolega w Jasieniu ma 156 srebrną w zacnym silniczku 2,5 V6, niestet zagazowany:(

Postaram sie go tu ściągnąć:)

Witam Lubuskie...własciwie wychowywałem się w trójkącie Żary, Lubsko, Jasień:) heheh

Pzdr

aniol to jak będe w okolicach to mini spot zrobimy hehe:)

Amortyzatory
Powrót