Zielonogórskie spotkania 2018

paw3n

Nowy
Auto
AR 156 FL SW 1,9 JTD
Witam wszystkich! ;) Tematu na 2018 jeszcze nie ma,więc pozwoliłem sobie taki założyć ;)

Luty dobiega końca,więc może warto powoli zacząć planować jakiś spocik,żeby utopić marzannę i rozpocząć sezon grillowy? :D
Oczywiście nie rzucam jeszcze żadnej daty,ale myślę,że im prędzej zaczniemy coś planować,tym więcej się nas zjawi. Myślę,że pod koniec marca powinno być już cieplej niż dziś i jakiś luźny termin na "za miesiąc/za półtora" wspólnie wybierzemy :D
Pozdrawiam i do zobaczyska!:)

Z kożuchowa jesteś to na soboty zapraszam na Szprotawe. 2 GT zawsze latają gdzieś w okolicach na weekendy:D

Z jednym GT czasami sobie mrugamy i łapki pokazujemy,być może i z Tobą :D

Hej! Pogoda już w pełni wiosenna,więc może za tydzień wybierzemy się gdzieś rozpalić pierwszego grilla w tym roku? Byliby chętni na jakiś wypad? ;)

Właśnie śpieszę z konkretami:
Termin to najbliższa sobota tj. 12.05
Do wyboru na ten moment albo Port Mostki 2000 albo ta miejscówka nad jeziorem, nad którym byliśmy w tamtym roku.
W Mostkach grila raczej nie odpalimy za nad jeziorem na 100%.
Ostatecznie dam znać w czwartek co do miejsca.

Wpisywać się kto będzie:
1 . Waldi
2. czarna
3. criss
4. ???

Wszystko się pięknie poskładało,wczoraj dodałem posta a dziś Waldi zadzwonił,że coś w końcu robimy :D

1 . Waldi
2. czarna
3. criss
4. Paweł

Myślę ze ta miejscówka nad jeziorem będzie najlepszym rozwiązaniem jak myślicie ? można grillować i łowić rybki, ostatnio było git majonez :)

Więc ostatecznie co do soboty:
- Zbiórka w Zielonej Górze (Tesco) o 11
- przystanek w Sulechowie (Orlen)
- przejazd nad jezioro
Robimy piknik, więc leżaki, grile, jedzenie itp trzeba ze sobą zabrać.
Do zobaczenia w sobotę ;)

Chociaż bardzo chciałem się z Wami zobaczyć,nawet sam wypytywałem kiedy coś robimy,jutro muszę być w pracy i na TESCO na 11 nie zdąże,na pewno - trudno,siła wyższa.
Jak wyjdę o w miarę wczesnej godzinie to podjadę nad jeziorko chociaż na chwilę,ale tego nie mogę obiecać,bo ciężko mi powiedziec czy to będzie 12 czy 15,więc jak coś to najwyżej będę się kontaktował :D

Dzięki za spotkanie było zajebiście, fajnie widzieć Wasze mordy do następnego razu Ps. paw3n teraz będziesz :) Przyjedziemy po Ciebie :D Oczywiście ZDRÓWKO :beer:

Jasna sprawa,pewnych spraw niestety przeskoczyć nie mogłem,ale następnym razem już musi się udać :D
Do zobaczyska!

Szkoda oj szkoda że nie wiedziałem o spotkaniu - może nst. razem :D

Amortyzatory
Powrót