Spot Gorzów Wlkp.

I jak z tymi naszymi gorzowskimi alfacholikami ????? , szykuje sie ktos na spot w niedziele ???????

Czuje ze moze byc hmmm smetnie , a koledzy z Pily beda rozczarowani

wysłałem spam do 50 alfistów z GW. na razie 3 odpowiedzi dostałem że nie mogą przyjechać :D ale spoko, ktoś się zjawi :)

wysłałem spam do 50 alfistów z GW. na razie 3 odpowiedzi dostałem że nie mogą przyjechać :D ale spoko, ktoś się zjawi :)
no ja jakoś nic nie dostałem :cray::) ,ale bedziemy ja swoją ,,bellą '' ,kumpel Łukasz ,plus jego szfagierka( no to już 3 ALFY więcej) ,mam nadzieje że inni też dojadą bo pogoda ma być super więc powinno być fajnie

a ja raczej nie dojadę bo prawdopodobnie będę w tygodniu w Gorzowie na wymianie wariatora i nie bardzo mnie w tym momencie stać by dwa razy lecieć do Gorzowa i z powrotem.
Najgorszy z możliwych dla mnie terminów wybraliście :mad:

Ostatnia edycja:
Planujemy (ekipa pilska) z Jackiem wypad nad morze (jednodniowy) jak pogoda dopisze oczywiście. Może więcej gorzowian byłoby zainteresowanych. (ostatnia niedziela stycznia) Przejazd paroma alfami, spacer nad morzem, rybka w jakiejś smażalni......itp.
Bobryt, zakręć się na swoim podwórku..... i pociągnij temat.

spot - Gorzów Wlkp.
6 luty 2011 godz. 10:00

miejsce: Bulwar (przy Żywcu) potem jedziemy gdzieś na kawe Askana lub nowe cafe na nowym bulwarze
w razie deszczu spotykamy się w Askanie II Poziom

Ostatnia edycja:
tak jak pisałem wyżej. jakby co wezmę kalendarze jakby ktoś chciał kupić :)
jakby padało to w Askanie sie spotykamy

no cóż Tomasz do końca nie wiadomo do końca ile alf się pojawi jak widać za dużego zainteresowania na forum nie ma , cóż na pewno będę ja z Tatą i mamuśką chyba obiema alfami nie wiem do końca będzie na pewno organizator jak widać kolega Stiopa też ma zamiar się pojawić więc minimalnie będą 4 alfy może ktoś jeszcze też się pojawi to nigdy nie wiadomo. Jeżeli znowu tak mało alfistów z Gorzowa i okolic będzie jak ostatnio co byliście to chyba będzie się trzeba wziąść za nich. Bobryt może powysyłaj wiadomości to wszystkich z Gorzowa i okolic i może ktoś więcej się pojawi bo jeżeli ma znowu być nas tak mało to kiepsko kolejne spoty widzę bo będą mało opłacalne zwłaszcza że koledzy z Piły mają chęci też się pojawić a jak wiadomo blisko to oni do nas nie mają i było by fajnie jakby w końcu pojawiła się jakaś większa grupka z Gorzowa . pozdrawiam

aha no to zobaczymy ilu się pojawi. Dobrze by było jak by było troszkę więcej ludzi niż zawsze ale cóż zobaczymy jak to będzie :crazy_pilot:

No niestety, ze względu na pogodę, zmęczenie (moje, dopiero zjechałem z trasy) i niemałe koszty dojazdu, w porozumieniu z Tomaszem podjęliśmy decyzję o niepojawieniu się na waszym spocie. Szkoda, ale na pewno nas zrozumiecie, gonić w deszczu i dziurach 2 godziny w jedną stronę żeby się schować pod dach? Sorki, jak pogoda się poprawi to wpadniemy na
pewno jeszcze nie raz.

Pozdrawiamy i przepraszamy. Sławek i Tomasz Team Piła.

Amortyzatory
Powrót