• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba do forumowiczów z Zielonej Góry

• Autor wątku Autor wątku shimmi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

shimmi

Guest
Witam.
Mam prośbę do kogoś z Zielonej Góry mianowicie:
Wybieram sie jutro czyli 21 maja do Zielonej Góry po następną alfę do rodziny ;) Dzieli mnie dość spory dystans przeszło 360km i nie chciałbym się rozczarować. Konkretnie chodzi mi o to czy mógłby ktoś z was jutro skoczyć (kto oczywiście ma blisko) i zobaczyć tą alfitke

http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-zarejestrowana-diesel-43-C18696057.html

Dzwoniłem do właściciela komisu i powiedział ze ma praktycznie jeden bok do malowania po za tym wszystko jest w bardzo dobrym stanie ... ale wiecie sami jak to bywa. Po drodze mam 2 inne alfy do obejrzenia ale ta jest na głównym celowniku. Ja posiadam już 2 piękne alfy a ta ma być dla moich rodziców także nie chciałbym kupić lipy. Ta mieści sie ona w zakresie gotówkowym moich rodziców. Ruszam jutro rano i byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł mi dać znać telefonicznie czy może ja sprawdzić z samego rana i jak to wszystko w rzeczywistości wygląda. To mój nr telefonu - 663 071 901
Z góry dziękuje ;)

Amortyzatory
Powrót