Zielona Góra/Krosno Odrzańskie/okolice - serwis/mechanik AR

Autoland sprawdzony dość dobrze - robili mi już niejedno auto, plus znajomych auta też tam "podrzucam" i każdy jest zadowolony. Potrafią sobie nieco policzyć czasem, ale jeszcze nie miałem sytuacji, że coś było źle zrobione (poza tym jak masz jakieś uwagi, to tam nie ma dyskusji - biorą od razu auto na warsztat; tak np. poprawili mi osłonę pod silnikiem, bo jeden wkręt słabo trzymał).

A tel do znajomego podrzucę Ci na PW :-)

na wiosne bede robil u swojej szmaty zawieszenie + komplet filtrow to potwierdze czy autoland to zrobi ladnie i na blysk :)
oczywiscie przyjade z serathem, zeby znajomą mordke zobaczyli, jak z pieknejszej Alfy wysiada hehe :)

Czy ktoś z interfejsem do 156 byłby w stanie poświęcić swój cenny czas i mógłby wykasować błąd poduszki, ewentualnie posprawdzał błędy jeżeli jakieś wyskoczyły od ostatniego przeglądu?

@Stasiu018 - jeśli tam jest ELM/KL (czyli OBD2) to możemy spróbować. MESa mam, kable w/w mam. Puść mi PW, to umówimy się na jakieś popołudnie (w ZG)

Podpinam się pod zapytanie o warsztat w okolicy Żar - lubuskie. Muszę wymienić nagrzewnicę w AR166 a pod wiatą teraz troszkę nie bardzo mi się uśmiecha z tym walczyć a podobno roboty huk jest...
Pozdrawiam

Podpinam się pod zapytanie o warsztat w okolicy Żar - lubuskie. Muszę wymienić nagrzewnicę w AR166 a pod wiatą teraz troszkę nie bardzo mi się uśmiecha z tym walczyć a podobno roboty huk jest...
Pozdrawiam
Zapłacisz zapewne dużo, a można samemu to ogarnąć. No i masz pewność, że dobrze zrobisz. Z resztą na forum jest konkretna fotorelacja z wymiany ze zdjęciami

Ja do wymiany rozrządu i wariata + pierdół z tym związanych oddałem Bellę do Auto-team na al. Zjednoczenia(centrala rybna) w ZG. Michał ogarnął to sensownie, podejście do wymiany gratów też miał zdrowe.
Niestety dla mnie panewka się obróciła i odwiódł mnie od pomysłu wymiany wału na inny używany konkretnymi argumentami - polecam. Cena adekwatna do roboty.

Btw. nie ma ktoś silnika 1.8 TS na sprzedaż? Bo mi AR wrasta w parking :/

Witaj Carnal
A ogarnia coś jeszcze z włoszczyzny bo chciałbym zrobić taki konkretny przegląd sobie włącznie z automatyczną skrzynią biegów.
A może Znasz kogoś kto się ZNA a nie tylko słyszał jak to się robi ?
Pozdrawiam
Marek

Witam chłopaki!
Pilnie poszukuję dobrego gościa od instalacji LPG w okolicach Żar,Zielonej. Podstawą jest aby był ogarnięty bo to co mi zrobił pod maską przydrożny Henio woła o pomstę!!chodzi o instalacje w V-ce.
Pozdr

Witam chłopaki!
Pilnie poszukuję dobrego gościa od instalacji LPG w okolicach Żar,Zielonej. Podstawą jest aby był ogarnięty bo to co mi zrobił pod maską przydrożny Henio woła o pomstę!!chodzi o instalacje w V-ce.
Pozdr
Chynów (vis-a-vis Biedronki na Poznańskiej) i Krępa to ponoć dwóch dobrych gości od tych tematów.

Chynów (vis-a-vis Biedronki na Poznańskiej) i Krępa to ponoć dwóch dobrych gości od tych tematów.

Rozumiem że chodzi Ci o Zieloną Górę??CZy to są nazwy miejscowości bo już sam nie wiem:P Masz na nich namiary jakieś, nazwe zakładu itp?
Dzięki za odp

Ostatnia edycja:
Jest super gazownik w Sulechowie.Kurczę tylko nie pamiętam jak się nazywa. Poka fotę :D:D:D

W Krępej faktycznie polecany, ale z tego co się dowiadywałem do wizualnie instalacja nie wygląda zbyt pięknie.

Jest super gazownik w Sulechowie.Kurczę tylko nie pamiętam jak się nazywa. Poka fotę :D:D:D

Tez czytałem o Sulechowie ale mam aż 70km do nich a na bank na miejscu mi tego nie zrobią:/...dobra zrobię fotkę jak będę miał czas i wrzucę tak abyśmy sie wszyscy mogli posmiac

Dodano po 5 minutes:

W Krępej faktycznie polecany, ale z tego co się dowiadywałem do wizualnie instalacja nie wygląda zbyt pięknie.

Mi zalezy jednakowo na robocie technicznej i wizualnej. Teraz mam syf pod maska a jeszcze jakiś pajac powiercil mi kolanka!

Dodano po 2 minutes:

Tak, ZG. I nie, nie mam żadnych układów z tymi zakładami - po prostu w jednym znajomi robili Hondę (i sobie chwalili), w drugim ja robiłem auto służbowe

Chynów: http://www.ekoauto.com.pl/kontakt.html (Google maps)
Krępa: http://www.auto-gaz.com/montaz.html

Dzieki za dane firm. Slyszalem jeszcze cos o gubinie ale nie pamiętam jak się nazywali

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót