Zielona Góra/Krosno Odrzańskie/okolice - serwis/mechanik AR

Vaselinho

Nowy
Auto
2015 Dodge Challenger R/T Plus
Jest jakiś serwis ew. ktoś w okolicach Zielonej/Krosna kto zna się na Alfach i moglibyście kogoś takiego polecić/dać namiary? Głównie chodzi mi o 159. Podobno jest gdzieś temat z listą serwisów ale... chyba nie wiem gdzie go szukać, także jeśli ktoś chce poruszyć ten temat to niech podzieli się linkiem :P

Witam jest serwis Ar jest to serwis fiata mieści na sulechowskiej obok cpn ( orlen ) i nie szukaj żądnego loga bądź reklamy Ar pozdrawiam

to jest chyba ASO Fiata, nie? serwisowaliśmy tam Bravo i cóż... na pewno nie oddalibyśmy tam Alfy... w każdym razie dzięki :)

Również potwierdzam opinie Vaselinho. W ASO Fiata w ZG może znają się na Pandach i Punto bo mają takich firmówek na pęczki na serwisie, ale na temat Alfy- a już 159tki - to wiedzą niewiele :/
Sam też rozglądam się za jakimś specem od "włochów".

Potwierdzam - ja od dłuższego czasu serwisuję swoją AR na ul. Krętej. ( wczesnej robiłem to w ASO na Sulechowskiej ) Jest tam konkretny mechanik, który swoimi umiejętnościami przewyższa tych z ASO.

Ja od roku serwisuję GT na Sulechowskiej i jestem zadowolony, ale z drugiej strony nie korzystałem z usług w innym miejscu ;)

Ja już trochę pojeździłem po warsztatach w ZG. Na Chynowie zaraz na samym początku od strony Zielonej, po prawej stronie jest warsztat, z tego co pamiętam to wiszą żólte banery informujące o wymianie akumulatorów. Generalnie mechanik zna się na fiatach i to dosyć mocno,ale na sam widok alfy uraczy Was historyjkami, jak to się one psują,jak się źle naprawia i ile to u niego zostawicie kasy. Częśći zamawia drogie, nie uznaje porównywania w necie, słowo Zamiennik nie istnieje,są tylko "podróby" :P
Śmiało mogę polecić Wojtka ze Świdnicy, najlepszy mechanik jakiego znam, wiele lat pracował w ASO VW i miał swój warsztat, teraz serwisuje tylko u siebie. Moją alfę konkretnie przygotowuje do wakacji. Zna się na robocie jak mało kto i nie naciąga na części <ok>

Śmiało mogę polecić Wojtka ze Świdnicy, najlepszy mechanik jakiego znam, wiele lat pracował w ASO VW i miał swój warsztat, teraz serwisuje tylko u siebie. Moją alfę konkretnie przygotowuje do wakacji. Zna się na robocie jak mało kto i nie naciąga na części <ok>
jakieś konkretniejsze namiary? :D

Wspomniany mechanik mieszka aktualnie w Łochowie obok Świdnicy. Podaje numer Wojtek 661 475 260. Zna się na każdej marce, więc nie usłyszycie,że alfy/renault/citroen/vag nie ruszam.

Z ul. krętej w zg mechaniora nie polecam, bo własnie przy pracy Wojtka wyszło,że zostałem naciągnięty na kasę przy poprzedniej naprawie u tych panów.

Witam ponownie, co do serwisu na sulechowskiej to jest ZAMKNIĘTY byłem dziś bo coś moja bella choruje" może to dobrze lub źle ale zapewne dobrze wiedzieć o tym fakcie . a co do serwisu to chyba zostanie nam Poznań he he

dotyczy alf, gość mówił że już części nie zamawiają , napominał coś że ludzi zwalniają , nie wiem o co tam dokładnie kaman ale dodał że może za miesiąc lub dwa pod innym szyldem będą robić aaaa i dodał też że do Poznania mam jechać ( mógł oszczędzić te ostatnie słowa :P)

Polecam serwis oponyexpress ul. Zjednoczenia ZG mechanik: Grzesiu. 100 % rzetelny , i zna sie na alfach. Rozrzady,wariatory,skrzynia,silnik,świece

W ludzkiej cenie to tylko samemu. Koszt regeneracji jednej felgi to ok 150-250zł ale z góry można zakładać górna granicę.

Amortyzatory
Powrót