I jak tam chłopaki i dziewczyny może znów jakiś zlocik jak w tamtym roku ? Wakacje są może gdzieś nad jeziorko czy coś takiego. W tamtym roku było sympatycznie.
I jak tam chłopaki i dziewczyny może znów jakiś zlocik jak w tamtym roku ? Wakacje są może gdzieś nad jeziorko czy coś takiego. W tamtym roku było sympatycznie.
W tamtym roku robiliśmy we wrześniu spot, a teraz (lipiec, sierpień)to taki sezon urlopowy, więc chyba będzie ciężko wszystkich zwołaćstąd moja sugestia żebyśmy trochę z tym poczekali do września, ale niech inni się jeszcze wypowiedzą
P.S.
jeśli chodzi o sam zamysł spotu, to jestem jak najbardziej na tak![]()
No to może faktycznie tak samo zrobimy info może juz wisieć wcześniej by uzbierało się troche osób![]()
Więc teraz pytanie o konkretną datę i miejsce![]()
Panowie i Panie - jako że na naszych lubuskich ( zielonogórskich ) zlotach bardzo mi się podoba- proponuję ostatni weekend sierpnia. Wrzesień mi odpada - miesięczny wyjazd, a tak zrobimy pożegnanie lata. Co wy na to.
Porozsyłałem PW i zobaczymy jaki będzie odzew
Jestem za, ale musi to być koniecznie weekend ;p
Panowie i Panie jestem jak najbardziej za. teraz propozycje miejsca...
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
Witam i pozdrawiam Kynium wczoraj widzieliśmy sie w Nowogrodzie widze tu na zdjęciu specyficzny gril którego nie da się nie zauważyć ja srebrna 166 a co do tematu to jestem jak najbardziej za
Panie i Panowie spójrzcie życzliwie na ostatni weekend ( sobota ) sierpnia.