Zlot Sława

Ja mogę do Sławy podjechać, ale domek odpada bo mam za blisko żeby tam spać :D
Termin wrześniowy mi odpowiada.
Spoko :)
Więc aktualna lisya wygląda tak:
1. Kynium +
2. italianovero + brat
3. criss2007 + Aneta
4.Sebek + Ola
5.Henrii+ Gosia
6. Biszi+ czarna2288
7. Miachał666 (bez noclegu)

Nikt więcej?

Serce jest na tak - Jednak bieg życia mówi ,, nie tym razem"

1. Kynium +
2. italianovero + brat
3. criss2007 + Aneta
4.Sebek + Ola
5.Henrii+ Gosia
6. Biszi+ czarna2288

8. adriano1987 (bez noclegu)

Wrzuciłem temat w wątku Głogów i zobaczymy ilu chętnych się zbierze bo mamy rzut beretem do Sławy :)

Wrzuciłem temat w wątku Głogów i zobaczymy ilu chętnych się zbierze bo mamy rzut beretem do Sławy :)
super. Dzięki :)

Panowie, jutro będę znał wszystkie szczegóły ( co rezerwacją domków - pokojów itp) i wrzucę już konkretny komunikat. Może własnie te konkrety przekonają jeszcze niezdecydowanych ;)

A więc teraz konkretnie i rzeczowo :)

co? - Zlot Alfa Romeo
Gdzie? - Lubiatów k. Sławy http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,24,16.0067000,51.9092000?l=3fea41c529e124de
(Ośrodek Sabat) http://www.sabat.info.pl/lubiatow/index.html
Kiedy? - 22-23.09

Jeżeli chodzi o zaklepanie noclegu, to każdy indywidualnie sobie rezerwuje ( jeden przyjedzie sam, drugi z całą rodziną) więc bez sensu żeby robić to grupowo.

Podczas rezerwacji online http://www.sabat.info.pl/lubiatow/rezerwacja.phpdopisujcie "Zlot" wtedy właściciel będzie wiedział o kogo chodzi. Mają domki, oraz pokoje, więc nich każdy sobie wybierze co mu bardziej odpowiada. Koszt to 42zł od osoby bez wyżywienia

Doba zaczyna się o 12 a kończy o 10 dnia następnego, więc spokojnie już po 12 możemy się zbierać.

Na popołudnie (wieczór) będzie ognisko.

Więc proszę o szybką rezerwację noclegu na stronie oraz informację do mnie, że dokonaliście rezerwacji ;) wtedy będzie wiadomo kto będzie a kto nie

Zakupy (prowiant) można zrobić przed przyjazdem lub też podjechać do Sławy (kilka km). Tam są Biedronki i inne takie :P

Jakieś pytania?
Kto jeszcze?

Aktualna lista:

1. Kynium +
2. italianovero + brat
3. criss2007 + Aneta
4.Sebek + Ola
5.Henrii+ Gosia
6. Biszi+ czarna2288

8. adriano1987 (bez noclegu)

Ostatnia edycja:
Szkoda ,że nie w Sławie bo co w Sławie to w Sławie ale rundkę honorową po Sławie i głównym ośrodku można zrobić;) Szkoda ,że nie 1 lokalizacja gościu albo znajomy właściciela tej 1 lokalizacji ma czerwonego spidera z lat60 chyba jest. SEEE YOu.Wpadne na Sabat na pewno;))

Niestety, z przyczyn osobistych nie dojadę do Lubiatowa. Jeśli ktoś zarezerwował sobie już domek, niech się nie zraża tylko przyjeżdża, bo pewnie kilka osób bez noclegu też się pojawi.
Udanego spotkania

Ja wpadnę, ale niestety nie Alfą, gdyż ta postanowiła odmówić posłuszeństwa.
Przyjadę srebrnym BMW na blachach RT.

Winius mijalismy sie na drodze, Ty chyba juz wracałeś na Głogów, na Sabacie pustki brama zamknieta... :(

Hej dzisiaj wróciłem z dalekich podróży i cicho coś o zlocie. Rozumiem że się nie odbył.:(

Amortyzatory
Powrót