qrde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a gdzie PW do mnie? O starych kompanach zapomnieliście?? Nieładnie Panowie, nieładnie.
qrde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a gdzie PW do mnie? O starych kompanach zapomnieliście?? Nieładnie Panowie, nieładnie.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
Dzieki FB to znalazla, no ja jestem chetna tylko kiedy?? Tylko zebym wolne miala![]()
Jestem zainteresowany![]()
Ale fajny odzew. To wymyślmy wspólnie jakiś termin i miejsce. Aby nas się więcej uzbierało - może początek czerwca. A miejsce, możne tym razem gdzieś poza ZG. Oczywiście pozostaje tradycyjne miejsce spotkania wszystkich TESCO.
A nie mowilem zeby do wszystkich PW powysyłać
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
co myslicie o 8 czerwca?? Nikt nie podal terminu wiec moze ten??
Tez sie pisze!
a co do alfaholikow w zg to ja mrygalem caly czas i w dniu, gdy powiedzialem sobie, ze juz nie bede to ktos w wisniowej 156 mi mrugnal (zielona gora, swiatla obok statoil przy malym tesco) Troche pozno odmrugalem, wiec korzystajac z tego tematu pozdrawiam kolege![]()
Naprawde porozsyłajcie PW do wszystkich z okolicy, bo wiele osob tylko sporadycznie zagląda na forum
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Ja monitoruje temat, czekam na rozwój wydarzeń. Wstępnie jestem chętny, ale nic na 100% nie wiem. Rzadko ostatnio bywam w Sławie.![]()
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.
Oj dawno mnie nie było- jednak zainteresowanie jest. Ja wysłałem wiadomości tam gdzie miałem adresy. Czerwiec - może ustalimy termin 15 czerwca. ( trochę czasu niech będzie na organizację ). Zróbmy zapisy bo coś czuję że może być ciężko aby zebrać grono fajnych Alfaholików ziemi lubuskiej. To co robimy zapisy i dyskutujemy o miejscu spotkania.
1. daro1906