• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Paintball - Spot w Żorach

• Autor wątku Autor wątku SpeKu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

SpeKu

Guest
Witam
proponuję spotkanie w Żorach na Paintballa w hali na ZMP

Opis Hali:
- Jedyna na Śląsku całoroczna hala paintballowa!
- sala kinowa z dużą ilością przeszkód - w tym ciekawe wejścia na hale z dwóch stron + scena z przeszkodami oraz wejścia boczne
- kilka mniejszych sal
- kilkadziesiąt pokoi
- kilka długich korytarzy
- ponad 40 przeszkód
- duża strefa bezpieczna, składająca się z 3 pokoji, można pomieścić nawet 100 osób
- część okien jest zasłonięta co daje ciekawy efekt i tajemniczą atmosferę
- klimat miejsc opuszczonych
- miejsce dla osób palących
- 2 miejsca startowe oddalone od siebie o około 150m
- duży parking, bezposrednio pod halą, który może pomieścić nawet 50 samochów. Troszkę dalej ogromny parking na kilkaset miejsc parkingowych.
-budynek calkowicie bezpieczny - brak dziur w podłodze, brak dziur w ścianach, gruz nie spadnie na głowę, nie ma kafelek na podłodze i nie kapie na głowę
TU można zobaczyć jak wygląda hala:
HTML:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o-r6x2S-aNA

Oferta to:

Pakiet startowy w cenie 35zł od osoby.
W pakiecie tym uczestnik zabawy dostaje wszystko co potrzeba do przeprowadzenia bezpiecznej zabawy, a więc:

- maskę chroniącą twarz jak i oczy. maska posiada podwójną (jak w goglach narciarskich) nieparującą szybkę.
- mundur – kontraktowy mundur armii niemieckiej
- rękawiczki paintballowe, z plastikowo-gumowym pancerzykiem chroniącym zewnętrzną część dłoni – nie są to żadne ogrodnicze “wampirki”
- marker – (czyli tzw. pistolet), Tippmann 98C
- 100 kulek dla każdego zawodnika (dodatkowe kulki: 12zł = 100szt, 6zł = 50szt)
- nieograniczona ilość nabić butli zasilającej marker.

Do tego pełne przeszkolenie z zakresu BHP, obsługi sprzętu, jak i zasad zabawy.
Animacja zabawy jak i sędzia prowadzący grę. Czas gry przy 100 kulkach to 1-1,5h.

Chętni?

Ostatnia edycja:
W sumie bym postrzelał. Jaki byłby ewentualny termin zabawy.

Wysłane z mojego HTC One S

Czekałem na to wieki:P ja też się pisze plus jeśli termin będzie dogodny to jeszcze raczej na 100% będe miał jedną osobe

Wolne terminy:
2013-02-23 - Sobota
2013-02-24 - Niedziela
2013-03-02 - Sobota
2013-03-03-Niedziela
2013-03-09 - Sobota
2013-03-10-Niedziela

może jeszcze uda się załatwić w piątek przed tymi weekendami

1. Speku
2. Pfourul
3. Wiedzmaak
4. Lotek900

Wiedzmaak + żona :-) pasuje 24 w niedziele. Zona niestety pracuje w soboty do 16, a podejrzewam ze by mnie zastrzeliła jakbym pojechał sam :-)

Podajecie konkretny termin. Będzie łatwiej dopasować. Ja się pisze z żona:-)

ja tez sie pisze jeśli termin bd dogodny

W którą niedzielę?

udało mi się takie coś zorganizować w 2011 roku w Piekarach więc i Tobie się na pewno uda ;) Zabawa była przednia a rany do dziś widać ;)
Ja niestety odpadam bo jestem w Amsterdamie, ale wam życzę dobrej zabawy ;)

udało mi się takie coś zorganizować w 2011 roku w Piekarach więc i Tobie się na pewno uda ;) Zabawa była przednia a rany do dziś widać ;)
Ja niestety odpadam bo jestem w Amsterdamie, ale wam życzę dobrej zabawy ;)

Wtedy tez byłem na tym paintballu i było super. W sumie termin obojętny byle niedziela. Może być ta 24.02

Imho założenie, że 100 kul starczy na godzinę jest mocno optymistyczne ;)
Jeżeli będę miał wolny weekend to chętnie wpadnę z własnym sprzętem.
Kupiłbym kule (worek ale w sklepowej cenie :)) i hp, jest taka możliwość?

Każda byle nie 10 lutego.

Wiedzmaak + żona :-) pasuje 24 w niedziele. Zona niestety pracuje w soboty do 16, a podejrzewam ze by mnie zastrzeliła jakbym pojechał sam :-)

Sorry poprawiam ;p

Imho założenie, że 100 kul starczy na godzinę jest mocno optymistyczne ;)
Jeżeli będę miał wolny weekend to chętnie wpadnę z własnym sprzętem.
Kupiłbym kule (worek ale w sklepowej cenie :)) i hp, jest taka możliwość?

z tego co wiem to osoby z własnym sprzętem wejście na hale 30 zł a jak jest z kulkami i hp dowiem się jutro

Godzinę temu rozmawiałem z właścicielem hali i termin na 24.02 dosłownie uciekł nam sprzed nosa ;/ ale jak proponujecie niedzielę to może 3.03?

Lista:
1. Speku
2. Pfourul
3. Wiedzmaak + żona
4. Lotek900 + 1
5. Pati & Grzesiek
6. Palchon
7. Riflewod
8. Seba_css

3.03 jest ok :-)

Amortyzatory