Gdzie na gokarty w Krakowie

mmax88

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA
Witam :)

Wybieram się ze znajomym na gokarty. Gdzie Waszym zdaniem najlepiej jechać? Żaden z nas nigdy gokartami nie jeździł, więc nie muszą być supermocne, natomiast fajnie, żeby tor był ciekawy - fajne zakręty, jakaś dłuższa prosta, dobra nawierzchnia. Będę wdzięczny za wszelką pomoc :)

Pozdrawiam

powercart wygląda fajnie, ale cena trochę za wysoka jak dla mnie... Już wcześniej myślałem o elikart, więc jeśli polecacie, to chyba tam się wybiorę :)

Byłem wczoraj w elikart i muszę przyznać, że zabawa genialna :) Czasy miałem gorzej niż beznadziejne, najlepszy wykręciłem 26,304 s, ale próbuję to usprawiedliwiać brakiem doświadczenia :P Najwięcej traciłem na dwóch ciasnych nawrotkach przed długą nawrotką przy końcu hali. Nie mogłem rozgryźć tych zarętów :P

jak dla mnie tylko powerkart. Po wizycie na tym torze nic nie jest takie same... Co do pozostałych opcji to elikart jakos mi nie lezy ale poziom trzyma dorzucił bym do tej dwójeczki jeszcze fabryczną. Tor maja fajny niestety problemem sa gokarty w złym stanie. Ale konfiguracja toru duzo lepsza niz na eli. WRT na tle konkurencji wypada najgorzej - oczywiscie opinia subiektywna, moja :)

Mnie się na elikarcie spodobało :) Byłem drugi raz, ponad sekundę z czasu urwałem (czas nadal do dupy). Szkoda, że to tyle kosztuje :P

Amortyzatory
Powrót