Widziany/widziana...

Belfer

Nowy
Auto
Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD
Jako, że nastąpiły zmiany w działach regionalnych założyłem Wam temat do wpisywania gdzie, kto i kogo widział w AR lub innym pojeździe.

Pozdrowienia dla koleżanki w 146, widzianej wczoraj na skrzyżowaniu Kazimierza Wlk. z Kijowską ;)

Pozdrowienie dla kolegi w 159SW KWI xxxx w Krakowie odmachane po zajechaniu na Stacje Paliw;)

pozdr dla kierownika srebrnej 166 po fl ktora stala zaparkowana na podzimnym w galeri niwa w osw, zostawilem wizytowke za wycieraczka :)

po tych zmianach to straszna cisza tu jest, pozdro dla kolegi z chyba błekitnej 147 KWI za którym to jechalem ze znajomymi przez wieliczke w strone dobczyc kolo 21-22 :D wleklismy sie razem za jakims jeepkiem :D

Też tą ciszę zauważyłem:D

Ja z kolei pozdrawiam kierownika bordowej 159 za którym jechałem od Krakowa do zjazdu na BB na Zakopiance, podziwiając "tyłek jego 159";D

"po tych zmianach to straszna cisza tu jest, pozdro dla kolegi z chyba błekitnej 147 KWI za którym to jechalem ze znajomymi przez wieliczke w strone dobczyc kolo 21-22
biggrin.png
wleklismy sie razem za jakims jeepkiem
biggrin.png
"

Również pozdrawiam Bo na pewno to byłem ja ;) z góry przepraszam, że Cię nie zauważałem ;P

Ostatnia edycja:
"po tych zmianach to straszna cisza tu jest, pozdro dla kolegi z chyba błekitnej 147 KWI za którym to jechalem ze znajomymi przez wieliczke w strone dobczyc kolo 21-22 :D wleklismy sie razem za jakims jeepkiem :D

Również pozdrawiam Bo na pewno to byłem ja ;) z góry przepraszam, że Cię nie zauważałem ;P

chcialem ci pomachac przez szyberdach w lagunie ale mi nie pozwolili :D ja mam takie szczescie ze jak jade zkims innym autem to duzo oramkowanych widze, za to jak jade juz alfą to rzadko kogo spotykam :(

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW KPR..... który wpuścił nas o 17.10 na prawy pas jadąc al. Jana Pawła II przed rondem Czyżyńskim. Ścisk był spory, a ja ciężko zapracowany jechałem białą toyotą yaris z " L " na dachu. W imieniu kursantki i moim dzięki.

chcialem ci pomachac przez szyberdach w lagunie ale mi nie pozwolili :D ja mam takie szczescie ze jak jade zkims innym autem to duzo oramkowanych widze, za to jak jade juz alfą to rzadko kogo spotykam :(

w takim razie do zobaczenia na drodze, już w swoim aucie, gdzie nikt niczego Ci nie zabroni :P

A ja dziękuję za wpuszczenie mnie przed siebie prowadzącemu srebrną 156 SW przed liftem, dzisiaj rano na powstańców śląskich. (jak zwykle zakorkowanej).
I pozdro dla kierowcy czarnej 156 SW po FL, obok której zaparkowałem na skawińskiej:) Aż miło, ze tyle Alfistów można spotkać w przeciągu pół godziny;)

@ Dudzik87

Mieszkam, choć od niedawna. A autko stoi ukryte przed niesprzyjającymi warunkami atmosferycznymi, więc ciężko je dostrzec :)

Pozdrowienia dla 156 2.4 po fl wnętrza i z flagą Ukrainy.Na 29-tego listopada.

Pozdrowienia dla czerwonej 147 SJ 4xxxx za którą jechałem dzisiaj z Rożnowej do Wieliczki ok 11:10, pomrugano, pomachano ale bez odpowiedzi ;)

Amortyzatory
Powrót