• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla kierowcy poliftowej oramkowanej 156, która stoi na poziomie 0 na parkingu w Enterprise Park (pod Delphi) na Powstańców Wielkopolskich :)

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Bardziej szczegółowy opis był chyba niemożliwy xD
Dzięki i również pozdrawiam :D

Czarna Alfa 147 KR XX7MP, oramkowana i oklejona pod kierunkami na błotniku ;) aktualnie zaparkowana praktycznie pod moimi oknami na parkingu przy ul. Jerzmanowskiego ;)

P.S. Moja stoi kawałek dalej na parkingu ;)

Czarna Alfa 147 KR XX7MP, oramkowana i oklejona pod kierunkami na błotniku ;) aktualnie zaparkowana praktycznie pod moimi oknami na parkingu przy ul. Jerzmanowskiego ;)

ja go codziennie rano na bieżanowskiej widze jak dostawczakiem jade :D widze ze mieszkamy blisko siebie xd

Pozdrawiam kierowcę 147 po lifcie, który mi dzisiaj mrugnął światłami po 18 w Kluczach, nie zdążyłem mrugnąć ale puściłem awaryjki:)

Pozdrawiam kierowce niebieskiej 155 w kombi z którym spotkalem sie w drodze do Bochni :) mrugniecia i awaryjne wymienione. Pozdrowił!

Pozdrawiam Jerry1 w jego niebieskiej 145 - Rondo Piastowskie ;)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159, który mrugał mi światłami dziś na ul.Centralnej parę minut przed 20. Ładna bella

Również pozdrawiam :) Czasami trzeba teściową odwiedzić ;)

ja go codziennie rano na bieżanowskiej widze jak dostawczakiem jade :D widze ze mieszkamy blisko siebie xd
Myślę, myślę..teraz będę wypatrywał dostawczaka i każdemu machał :D

Ja trochę dalej od Was mieszkam, ale akurat na Bieżanowie się wychowałem, a Bieżanowską muszę do pracy dojeżdżać. Często tam widzę kolegę z Barbary i jego wypucowaną 166.

BTW, pozdrawiam Panią z 147 FL, dziś przed 18 na światłach na Zakopiance między BOMAR 2, a Orlenem. Blach nie zapamiętałem, ale ramki były :)

Pozdrawiam również kierowcę 156, który zatrąbił na mnie na światłach przy skrzyżowaniu Kamieńskiego/Malborska. Widziałem tylko blachy KBC.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 oramkowanej, która stała dzisiaj rano (koło 7:15) pod bankomatem przy bramie 2 wjazdu na kombinat :) Jechałam do pracy, ale że za mną jechał ktoś, nie dałam rady się zatrzymać i zobaczyć, czy kierowca był w pobliżu :)

Pozdrawiam 147, KBC20204 dzisiaj rano na wjeździe do Krakowa.

Pozdro dla kolegi w ciemnej 156 FL, z którym sobie dziś jechaliśmy spod M1 do Dywizjonu 303 ;)

Amortyzatory
Powrót