• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla czarnej Brery mijanej w Krakowie na Salwatorze :)

Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla czarnej 166 widzianej około 13 na Al.Pokioju

Czarna GT KOS z ramkami i dużą ilością siódemek na rejestracji

[MENTION=8749]Lotek900[/MENTION] to ty z podkradzioną mi 156Ti przeniosłes sie do małopolski ?? :) masz ja jeszcze ??

[MENTION=34240]Whiplash[/MENTION] ja od urodzenia mieszkam w Małopolsce. Z tym że 27 lat mieszkałem w miejscowości Płaza obok Chrzanowa, a od sierpnia tamtego roku mieszkam u żony w Gorzowie koło Oświęcimia. A co do 156 TI to niestety jej nie mam. Sprzedałem ja na Śląsk a chyba po niecałym roku facet sprzedał ja dalej gdzieś w Łódzkie. A widzę że Ty masz jeszcze swoje TI które z kolei podkupiles mi :D P. S teraz mam GT

Ostatnia edycja:
Mam ;) jeszcze jest ale juz jest nastepca 159ti q4 niestety w sedanie :( A tamta prawdopodobnie pojdzie na czesci bo motorownie zajechałem juz drugi raz :D

Szkoda bo fajna jest.

Czyja 159 na numerach z Nowego Sącza stała wczoraj pod OBI na Stawowej? ;)

Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka

Czy jest tu kolega z czarnej 159 za którym jechałem dzisiaj w Chełmku czarną 147? Oramkowana, KOS, dalej chyba 7... czy coś takiego :D ogólnie dość często widuję ją "na górce" :D pozdro w każdym razie

Kojarzy ktos Crosswagona KR361VA? Wystawiony na allegro? To jakis klubowy? Moze znajomy czyis zregionu?

Pozdrowienia od bordowej 159 dla koleżanki w czarnej GT spotkanej na DK44 od Skawiny :) koło wczoraj 18godz :)

Ostatnia edycja:
IMG_20180324_184500.jpg

Pozdrawiam Kierownika Galeria Gemini Tarnów ;)

Pozdrowienia dla czarnej 147 na KOSie która jechała dziś za mnę przez Chełm Sląski i Imielin :)

Pozdrawiam kolegę z pod Azika
75.jpg

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót