Widziany/widziana...

[MENTION=4111]aniucha05[/MENTION] gdzie Ty pracujesz? 2KM dalej to ja mieszkam :D

2 mocno zdziwionych kierowców czarna gtv 3 auta dalej czerwone GT na ramkach jedno i drugie wczoraj w Babicach fakt jak jedzie Ducato na czeskich tablicach i mruga i macha to ciężko stwierdzić czy to klubowicz ale już tak mam nawet na rowerze macham każdej Alfie z przyzwyczajenia haha :)

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

- - - Updated - - -
[MENTION=4111]aniucha05[/MENTION] no to blisko mnie teraz jak się przeprowadziłem. Czasem tam przejeżdżam jak jade do Jaworzna. [MENTION=47116]konrad53[/MENTION] no to ja jechałem nowa Alfą :D która kupiłem tydzień temu od Kamila z DG:cool: [MENTION=2993]marshall[/MENTION] czerwone GT na ramkach to mogła być moja GT która jechał albo mój tata albo mój brat:D

- - - Updated - - -
[MENTION=4111]aniucha05[/MENTION] no to blisko mnie teraz jak się przeprowadziłem. Czasem tam przejeżdżam jak jade do Jaworzna. [MENTION=47116]konrad53[/MENTION] no to ja jechałem nowa Alfą :D która kupiłem tydzień temu od Kamila z DG:cool: [MENTION=2993]marshall[/MENTION] czerwone GT na ramkach to mogła być moja GT która jechał albo mój tata albo mój brat:D
Ja często jeżdżę przez Gorzów ale to służbowym włochem ;) do zobaczenia zatem gdzieś w okolicy :)

[MENTION=8749]Lotek900[/MENTION] w takim razie widziałem ją już raz pod sklepem w Gorzowie :D

[MENTION=4111]aniucha05[/MENTION] do zobaczenia! pozdrawiam z Chełmka :P

Pozdrawiam kierownika 147 wjeżdzajacego na most Jagieloński w Oświęcimiu, odmachane !! ja srebrna 156 bez ramek :), jak również dla czarnej 159'ki na ramkach z wlepka z tyłu o ile się nie mylę "Patuni" jadącej w stronę Kęt chciałem się z Toba troszkę pogonić lecz nie miałem dużo czasu i pojechałem w swoją strone :) :)

Ostatnia edycja:
[MENTION=82596]Sensii[/MENTION] jeździsz srebrna 156 na podwójnym wydechu?

[MENTION=8749]Lotek900[/MENTION] ja jeżdżę na WM sport z dwururka :P60538921_184863239097032_94148534986604544_n.jpg60538921_184863239097032_94148534986604544_n.jpg

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW (ramki klubowe) ciągnącej na sznurku dumę niemieckiej motoryzacji (jakieś VW kombi), Ul.Centralna w Nowohucką. Piękny widok, jako alfaholik umierałem z dumy.

Pozdrawiam czarną 156 (na ramkach klubowych) - dzisiaj rano stała na parkingu koło klasztoru Salwatorianów w Trzebini - niestety kierowcy nie udało mi się namierzyć ;)
Swoją drogą moją 159 mam dopiero od około miesiąca i początkowo szokiem było dla mnie to, że kierowcy Alfy rzeczywiście pozdrawiają się na drodze. Wśród innych marek raczej tego nie ma. Powoli zaczynam się oswajać z tym, że z większości mijanych Alf ktoś do mnie macha jak szalony :) To chyba rzeczywiście jest alfaholizm :P

u mnie w Oświęcimiu raczej rzadko kto odmachuje bo przeważnie to albo dziadki społeczniaki z alfami rodem z flinstonów albo nie alfaholicy… szkoda bo nawet nie ma z kim sobie pomachać :(

ja to Ciebie i Lotka wypatruje już od hohoho, od kad założyłem konto na forum i przekonałem się ze u nas w tym wypizdowie sa i Alfaholicy :P

Mnie wypatruj w czerwonej GT na czarnych felgach, albo w czarnej 159SW

Mnie wypatruj w czerwonej GT na czarnych felgach, albo w czarnej 159SW

Ooo a myślałem, że czerwonej już nie ma. Fajnie :D
Faktycznie w Oświęcimiu rzadko machają, za to w okolicach Chełmu Śląskiego prawie zawsze ktoś bez ramek macha. Dzisiaj np szara 147 FL SBL - pozdro, mimo że nie ten temat

Jest wystawiona na sprzedaż, ale jest jeszcze w moich rękach. Stoi u rodziców w domu rodzinnym i prawie nią nie jeżdżę.

Amortyzatory
Powrót