Widziany/widziana...

Jak Cię spotkam to Ci pomacham:D
Chociaż niezbyt często bywam w Oświęcimiu to jak spotkam na drodze też Ci pomacham :) W okolicach Chrzanowa sporo ludzi macha, a jak ktoś jedzie 159 i widzi drugą 159 to rączka idzie do góry niemal z automatu ;)

[MENTION=47116]konrad53[/MENTION] pozdro. Widziany dziś ok 19:40. Przejeżdżałeś obok mojego domu, akurat robiem w kuchni kanapki:D

[MENTION=47116]konrad53[/MENTION] pozdro. Widziany dziś ok 19:40. Przejeżdżałeś obok mojego domu, akurat robiem w kuchni kanapki:D

Haha pozdrawiam ;) ostatnio często tam jeżdżę bo za dużo tych progów nawalili. A czy koło 17 Twoja 159 nie stała niedaleko sklepu przy skrzyżowaniu w Gorzowie?

Ostatnia edycja:
[MENTION=47116]konrad53[/MENTION] stała. Tam mieszka brat mojej żony :D

Pozdrawiam kolegę z czerwonej 159, z którym chwilę jechałem DK7 w sobotę w godzinach przedpołudniowych.

Dziś między Brzeskiem a Niepołomicami (nie jestem w stanie dokładnie określić miejscowości) widziałem poważny wypadek czarna Alfa 159, prawdopodobnie zderzenie z maszyną rolniczą, a przynajmniej tak mi się wydaje, mam nadzieje, że wszystko w porządku.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla niebieskiej GT jadącej wczoraj autostradą A1 na odcinku Toruń->Kutno o rejestracji KR z wieloma 8 :D
PS. Prawe światło mijania Ci padło :)

Pozdrawiam [emoji6]

169.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bardzo często tam stoi ta Giulia. Jeśli to ta sama to czasem mijam się z nią w Chełmie Śląskim i Pan zawsze macha.

Oświęcim i czerwona Brera też tam stoi chyba codziennie;)

To moi znajomi wszystkie alfy łącznie z alfa GT które tam stoją są z jednego domu ;)

Się chlopaczyna roszlala on ma GT i 159 w kombi też się znajdzie, nie pogadasz, hehehe

[MENTION=13420]Preston[/MENTION] że ja? Tak jakoś wyszło ;)

- - - Updated - - -
[MENTION=13420]Preston[/MENTION] że ja? Tak jakoś wyszło ;)

[MENTION=4111]aniucha05[/MENTION] widziana dziś ok 14:15 tuż za mostem między Chełmkiem a Chełmem Śląskim. Jechałaś chyba jakimś Fiatem w ciemnym kolorze;)

Amortyzatory
Powrót