Widziany/widziana...

Bingo. Codziennie mniej więcej o tej porze wracam z roboty;)
No to następnym razem spodziewaj się pozdrowień! :) btw. chyba Cię widziałam w sobotę lekko po 13 w samym centrum Chełmka (jechałeś w stronę Libiąża)
ps. nie tylko ja jeżdżę tym autem więc jeśli nie będzie pozdrowień to znaczy, że nie ja ;)

No to następnym razem spodziewaj się pozdrowień! :) btw. chyba Cię widziałam w sobotę lekko po 13 w samym centrum Chełmka (jechałeś w stronę Libiąża)
ps. nie tylko ja jeżdżę tym autem więc jeśli nie będzie pozdrowień to znaczy, że nie ja ;)

Ty również ;) będę wpatrywał. W sobotę też możliwe bo mimo że KCH to mieszkam w Gorzowie. PS moja Alfa to była Alfa Kamila S. z Dąbrowy ;)
P.S 2 widziałem Cię też w lokalnej gazecie;)

Ty również ;) będę wpatrywał. W sobotę też możliwe bo mimo że KCH to mieszkam w Gorzowie. PS moja Alfa to była Alfa Kamila S. z Dąbrowy ;)
P.S 2 widziałem Cię też w lokalnej gazecie;)
Lotek a czy Ty przypadkiem nie byłeś w piątek w Libiążu? Widziałam pod blokiem czarną 159 na ramkach (blachy KCH) na ul. 9 maja

Nie to nie byłem ja. Ale jeździ Jedn albo dwie czarne 159 SW na ramkach i blachach KCH

Nie to nie ja bo ja od miesiąca do 14 w robocie, a później do 20 remont w domu i się nie ruszam nigdzie;) ale jeździ podobna GT do mojej, też czerwona też na KCH z tym że moja ładniejsza ;) ale i tak pozdrawiam:cool:

Załączniki

• 20190228_090003.jpg
    20190228_090003.jpg
    115.3 KB · Wyświetleń: 13
Potwierdzam, byłem tam po piwko na wieczór. ;) pozdro;)

Spotkanie pod Kopcem Kościuszki :) Nie wiem czy forumowa czy nie, ale takie spotkania to nie przypadek. Jeśli jest właściciel to pozdrawiam!
IMG_20191027_135004.jpg

[MENTION=47116]konrad53[/MENTION] ustrzelony dziś przed 11 w Chełmku pod fryzjerem. Akurat też jechałem do fryzjera tyle że dalej.

Biała giulietta KRA dziś na ul. Kopernika
I w poniedziałek niebieska giulia SK w zielonkach
Obie z ramkami

Czwartek godzina ok 15:30 w Babicach trasa na Kraków. [MENTION=9568]R.Y.D.Z.U[/MENTION] pozdrawiam. Akurat skręcałem do warsztatu mojego najlepszego kumpla na pogaduchy.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót