Widziany/widziana...

[MENTION=9568]R.Y.D.Z.U[/MENTION] to Ty jadąc na rowerze mi machnąłeś dziś ok 16.10 na moście w Gorzowie?

Przeniosłeś się i mieszkasz gdzieś w okolicy?

O kurczę, to teraz jeszcze muszę patrzyć czy mi rowerzysta nie macha [emoji28][emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Aż specjalnie odzyskałem hasło do forum...nie wiem czy się tutaj pojawiasz kolego z ciemnej 159 SW, który przed godziną 16 parkowałeś przy Żabce przy ulicy Cegielnianej w Krakowie. Nie dość, że zaparkowałeś prawie na skrzyżowaniu, czym pokazałeś jak głęboko w du*** masz przepisy ruchu drogowego, dodatkowo skutecznie ograniczając innym ruch, to jeszcze po tym jak na Ciebie trąbnąłem to pokazałeś mi środkowy palec - więc przy okazji jeszcze słoma Ci wyszła z butów. Brak słów.

Ostatnia edycja:
Aż specjalnie odzyskałem hasło do forum...nie wiem czy się tutaj pojawiasz kolego z ciemnej 159 SW, który przed godziną 16 parkowałeś przy Żabce przy ulicy Cegielnianej w Krakowie. Nie dość, że zaparkowałeś prawie na skrzyżowaniu, czym pokazałeś jak głęboko w du*** masz przepisy ruchu drogowego, dodatkowo skutecznie ograniczając innym ruch, to jeszcze po tym jak na Ciebie trąbnąłem to pokazałeś mi środkowy palec - więc przy okazji jeszcze słoma Ci wyszła z butów. Brak słów.

O takich rzeczach najczęściej piszą na grupach typu "Święte krowy..." [krakowskie, etc.] oraz na https://tablica-rejestracyjna.pl/ (czasami przy kawie czytam komentarze przy topce miesiąca).

O widzisz, dobrze wiedzieć :)

Są jeszcze aktywiści, którzy robią spacery po mieście i fachowo podp********* wszystko, co źle stoi, czasami nawet na milimetry (u mnie w mieście były akcje, że chodzili z metrem i mierzyli odstępy od zderzaka do krawędzi chodnika, czy jest przepisowo, a jak nie to telefon na straż miejską albo fotka i donosik, bo "trzeba ludzi edukować"; akcje takie przeprowadzali w obecności reporterów, żeby było ciekawiej)*. Tacy lubują się w aplikacjach takich, jak "Uprzejmie donoszę".

* Nie mam nic do rudych, ale fun fact: organizator i prowodyr opisywanych akcji jest rudy.

[MENTION=4111]aniucha05[/MENTION] w Doblo dziś 13:30 ;)

Cześć, szukam właściciela tej giulietty? Mam kilka pytań, a jedno jest odnośnie felg (jaki to jest odcień i gdzie kupię dokładnie takie same). Jest ktoś w stanie mi pomóc? :)
92810172_2579855935665806_7920420779068489728_n.jpg

To felgi zwane "półksiężyce", komplet oryginalnych felg używanych 18' kosztuje między 2 a 3 tysiące, w zależności od stanu. Nowe na allegro to zamienniki słabej jakości, a w ASO swoje kosztują, to już zależy od Ciebie

Biała Giulietta... tablice ..4V...
W Michałowicach dziś około 16

Pozdro dla Kierowcy Belli 159 którego wyprzedziłem dzisiaj Ok. Godz 5:30 w Imielinie ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót