ilu nas jest Gorlice!!

To nie Jego. Pogotowie zakupiło taką tylko jeszcze naklejek nie zdążyli im zrobić i koguty nie dojechały:)

kiedyś miałem czerwoną 500tkę to strażacy śmiali się że nowy samochód bojowy w Bobowej przybył... Sanitariusze takiego humoru z Julki nie mają.

Robercie, a i owszem moja.

kiedyś miałem czerwoną 500tkę to strażacy śmiali się że nowy samochód bojowy w Bobowej przybył... Sanitariusze takiego humoru z Julki nie mają.

Robercie, a i owszem moja.

Podejrzewam, że i okoliczności nie nastrajają do żartów.
Swoją drogą, jak się sprawuje z LPG?

póki co pokonane 5tys kilometrów w 1,5 miesiąca i nie można na nic narzekać. Spalanie na poziomie 11litrów ale prędkości najczęściej bliskie 120-160km/h, na autostradzie 160km/h cały czas wyszło ok. 13 litrów, na miejscu ale powolutku czyli 70-120 wyszło 9 litrów. Póki radość z turbinki i nowego auta to gonię i uciekam :P

znacie może jakiegoś dobrego i taniego blacharza w Gorlicach?

Co Ci trzeba klepnąć/pomalować?

troche połatać, wyszło parę niespodzianek po zimie ;/

Okej, dzięki wielkie.

To nie Jego. Pogotowie zakupiło taką tylko jeszcze naklejek nie zdążyli im zrobić i koguty nie dojechały
a wczoraj Twoja Alfa w łużnej po 22 robił za nieoznakowany radiowóz! mrugali jak nigdy :)

dość często tam stoję, bo mieszka tam mój dobry znajomy z którym pogawędki sobie ucinamy :P

dodatkowo taka ciekawostka: W Łużnej koło tzw. starej mleczarni czyli w tej okolicy co ja stałem była stała miejscówka policji. Obecnie zmienił się tam właściciel, który tworzy na placu komis samochodowy więc auta będą straszyć jeszcze lepiej...

p.s. dziękuje za pozdrowienia awaryjnymi :)

dodatkowo taka ciekawostka: W Łużnej koło tzw. starej mleczarni czyli w tej okolicy co ja stałem była stała miejscówka policji. Obecnie zmienił się tam właściciel, który tworzy na placu komis samochodowy więc auta będą straszyć jeszcze lepiej...
ja przejeżdżam tam codziennie do pracy to wiem ze lubią tam stać!a Julke masz fajna! pamiętam Twoje MiTo parę razy mogłem oglądać Twoja maszyne ale przez krótko bo zawsze mnie wyprzedałeś;)

Amortyzatory
Powrót