ilu nas jest Gorlice!!

czy czasem wczoraj(piątek) przed 20 nie mijaliśmy się na zawodziu? bo mało GT jeździ po gorlicach a za późno zobaczyłem zeby mrugnąć

Chyba ja, bo jechałem do Szymbarku gdzieś około 19:20. Zresztą w powiecie jest na tą chwilę tylko 3 GT z czego 2 są czarne:)

koledzy a jakiego mechanika polecacie w gorlicach chodzi mi o silniki JTD? oczywiscie moja Alfa go nie potrzebuje:)

Pozdro dla kolegi w 147 z ramkami klubowymi widzianego dzisiaj (środa) około 15.30 na stacji paliw Marys w Moszczenicy, co prawda jechałem Vectrą ale trąbiłem. Jeszcze raz pozdrawiam.

kto lata 156 sw po gorlicach na blachach KGR c*40 na ramkach klubowych? widziany dzisiaj był kolo delikatesów centrum przy skrzyżowaniu na zagórzany

Robertpc5 masz ramki klubowe w swojej 147 ??
ja nie mam. ale jezdzi po gorlicach praktycznie identyczna tylko na innym alusie na ramkach bo tez ja widziałem i sie zastanawiam czy to nie kolega kolegi:Dale ja to zbadam w piatek

Belfer czy nie mijaliśmy się na sróżowskiej wczoraj kilka minut po 19?

Wczoraj akurat jeździłem Lancią. Ale właśnie o tej porze wracałem do domu, więc bardzo możliwe, że się mijaliśmy.

ale mijałem sie z czarna GT na KGR a takich to mało u nas

Ja Ci pisałem, że mam srebrną.

Jest na szrocie u KOS'a bardzo ładna 166 z silnikiem V6 w czarnej skórze, jakbyś ktoś coś potrzebował.

Widziałem ją ale z tego auta mało co pasuje do innych AR. Jak by ktoś natomiast szukał części do GT, to też jest jedna z 2007 na części po znikomym przebiegu w Gorlicach.

wkońcu zobaczyłem w gorlicach 156 GTA Belfera wczoraj(6.1) godzina 17.34 na zawodziu przed mostem

To by się zgadzało. Małe miasto, więc nie trudno o dekonspirację.:) Dokładność masz policyjną.

Ostatnia edycja:
troche miałeś zaparowana Alfiane a ja byłem zamaskowany w mazdzie

i znowu złapana GTA w czwartek godzina 10.10 przed przejazdem kolejowym w strone zagórzan, mrugałem pegoutem boxerem

i znowu złapana GTA w czwartek godzina 10.10 przed przejazdem kolejowym w strone zagórzan, mrugałem pegoutem boxerem

Mnie tak na torach wytłukło, że pewnie nie zauważyłem nawet:) Na alfę bym zwrócił uwagę.

Amortyzatory
Powrót