Prośby o oględziny aut z regionu.

Dzień dobry,

Chciałem Was prosić o pomoc. Co sądzicie o tej ofercie:

1)allegro.pl/ShowItem2.php?item=6730540089

Bardzo dziękuje za wszelkie sugestie.

Na moje oko to ma znaaacznie więcej niż deklarowane 130kkm... Ja u siebie przy prawie 220 mam mniej zużyty środek (patrz: gałka zmiany biegów, fotel kierowcy, panel klimy z tyłu, kierownica...)

Witam!
Czy jest ktoś z Krakowa, kto byłby w stanie obejrzeć dla mnie autko przed zakupem??
Zapraszam na priv.
Pozdrawiam.

Powitać!

Szukam 147 1.9 jtd dla żony, mam dwa typy akurat w woj. małopolskim. Ktoś może widział albo kojarzy sprzedających?

olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-1-9-jtd-gwarancja-rozruchowa-CID5-IDl4aym.html

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-147-po-oplatach-5-drzwi-jtd-115km-stan-bdb-ID6yLW21.html

Będę wdzięczny za jakiekolwiek info.

Cześć,
prosiłbym o sprawdzenie dwóch alf GT z Olkusza
1) otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-1-9-jtdm-150km-lift-skora-alu-klimatronik-zadbana-okazja-ID6yQTKW.html#fe3af38f0d
2) otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-q2-szpera-alu-18-skora-xenon-bose-ID6yGqZ9.html

Będę bardzo wdzięczny wszelkie informacje :)

Cześć,
prosiłbym o sprawdzenie dwóch alf GT z Olkusza
1) otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-1-9-jtdm-150km-lift-skora-alu-klimatronik-zadbana-okazja-ID6yQTKW.html#fe3af38f0d
2) otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-q2-szpera-alu-18-skora-xenon-bose-ID6yGqZ9.html

Będę bardzo wdzięczny wszelkie informacje :)

Nikt nie mógłby podjechać? proszę o kontakt na priv

Tez podbijam jezeli chodzi o alfe GT Q2 z Olkusza, ktos cos?

Cześć,
Znalazłem dwie 159 które mnie zainteresowały. Z uwagi na to, że są na ramkach i są z małopolski chciałbym zapytać czy ktoś kojarzy te Alfy ze spotów lub może mi coś na ich temat powiedzieć? :) Będę bardzo wdzięczny za informacje.

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...zenie-auto-od-alfaholika-tuning-ID6zfexg.html - ta wydaje mi się ciekawsza. ;) Ma tylko jakiś dziwny filtr na zdjęciach przez co nie wiele widać.

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...n-follow-me-home-usb-mp3-isofix-ID6zcQZm.html

Witam, trochę tu cicho od jakiegoś czasu, ale zapytać nie zaszkodzi.
Był ktoś oglądać tą GT z olkusza otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-qv-q2-szpera-klima-alu-18-skora-bose-mp3-170km-ID6zrOFz.html#e38bfc0ab4 albo jakieś opinie na temat komisu ?

Witajcie, Panowie i Panie,
auto aż z Krakowa bo pisze z północy Polski. Zależy mi na oględzinach auta, kawałek mam i prośba do was czy jest tu może ktoś, kto byłby w stanie obejrzeć to auto i podzielić się spostrzeżeniami?
Pozdrawiam

olx.pl/oferta/sprzedam-alfa-romeo-159-jtdm-CID5-IDwz2bw.html

A może tak ktoś ma blisko, albo zna auto, albo chociaż kilka słów od siebie na temat takiego modelu. I tu zonk..... nie mam 10 postów. Liczę na dobrą duszyczkę i podaję nr aukcji otomoto: 6034150667

Crosswagon Gorlice

Cześć Wszystkim,

Chciałbym zapytać czy ktoś z kolegów oglądał albo miałby możliwość obejrzenia crosswagona z tego ogłoszenia OLX ID ogłoszenia: 390676063 w Gorlicach.

Jestem zainteresowany nabyciem pierwszej w życiu AR, a potrzebuję 4x4 ze wgzlędu na lokalizację mojego domu - dojazd asfaltem a następnie ok 150m droga szutrowa pod górę z serpentynami.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Wiam.
Może ktoś zna to auto?
olx.pl/oferta/sprzedam-alfa-romeo-159-jtdm-CID5-IDwz2bw.html

Albo chociaż widział je na żywo.
Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót