Spot Chrzanów - 26.04.2015

Ledwo się pomieściliśmy hehe ;)

Co do wyjazdu , myślę że ok... 10 minut dla spóźnialskich ;)

A jeśli chodzi o regularne spoty jestem za :)

Niestety z tego co teraz przeczytałem to nie złapie się na przejazd w kolumnie do bicia rekordu bo się nie zarejestrowałem - czyli będę jako gość

Bedziesz mogl sie zarejestrowac na miejscu jest taka mozliwosc od godziny 7:30 do 10:00

właśnie czytałem... a wy jak jako goście czy rejestrujecie się??

Też rejstrowałem sie na początku, czekam na mail potwierdzający. Co do spotkań jestem za! pzdr

Każdy kto nie rejestrował się on-line a przyjedzie między 7.30 a 10 będzie mógł się zarejestrować do bicia rekordu :)

Michał należy czytać ze zrozumieniem informacje co do bicia rekordu. Mianowicie teraz każdy kto przyjedzie do Gliwic musi się zarejestrować a rejestracja jest od 7.30 do 10.00 i tyle. Kto w tych godzinach nie przyjedzie to się nie zarejestruje i automatycznie nie wjedzie - proste jak budowa cepa :D

Wjechać to wjedzie tylko na parking dla gości.

Pytanko - wiecie jaką aplikacje na smartphona sciągnąć do nasłuchiwania CB?

Tak się zastanawiam czy ta nasza godzina wyjazdu nie będzie przypadkiem za późna...Generalnie nie chciałbym utknąć za podkarpaciem i małopolska gdyż jechanie w kolumnie a później stanie do wjazdu co najmniej kilkadziesiąt minut to dla mnie żadna przyjemność . Co sądzicie ?

Szczerze mowiac tez tak mysle oni maja przejezdzac w przyblizeniu o 7:05 ale to nie znaczy ze nie moga byc wczesniej i wtedy zostaniemy za nimi nie mowiac o tym ze na miejscu w tym samym czasie co malopolska i podkarpacie nie zjedzie ekipa z innego regionu Pl

Jestem za tylko z tego co pamietam kolega godfryt konczy prace o 6 i pewnie ciezko bedzie mial sie wyrobic

Faktycznie....
W takim razie proponuje , żeby kto jest w stanie był o 6.30 a wyjazd będzie jak tylko kolega Godfryt dotrze do nas .
Bo w sumie ilu Nas będzie ?

1. Ja ( Wesoły_Kr )
2.Aveon
3.Godfryt
4.Wojtek82
5.Lanney
6.Preston

Chyba to tyle....

No i byc moze kolega z czarnego BMW 7

Dokładnie , mają być we dwójkę . Ciekaw jestem jaką Alfę ma jego kolega . Ta "siódema" też piękna :)

Myśle ze możemy ustalić godz wyjazdu - 6.45.

Dodano po 21 minutes:

Chyba że umawiamy sie na 6.30 Na Chrzanowie pod starostwem czekamy te 10 min i lecimy na tego MOP Zastawie,poczekamy na kolumne, Kto przyśnie albo nie ogarnie sie na czas dołączy do nas na tym MOPie. Ja sie dostosuje ;)

Ostatnia edycja:
Też tak możemy zrobić . Poczekajmy aż godfryt i reszta się wypowie , co im bardziej pasuje :D

Ale rozumiem że wyjeżdzamy przed kolumną z tego Mopa ?

Ostatnia edycja:
No chłopaki postaram się być jak najszybciej (chyba od razu z roboty na chrzanów polecę co by nie tracić czasu) - chciałbym co byście na mnie poczekali pod starostwem - ogólnie też chciałbym abyśmy zdążyli przed kolumną, aby się zarejestrować na spokojnie - bo na wjeździe będzie kocioł

Co z tą apką do CB??

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót