elektryk kraków ew okolice

Blackchart

Nowy
Auto
alfa romeo 147 105KM
Witam, Panowie pomóżcie mam problem ze swoją bella (147). Miała ona założone ustrojstwo antykradzieżowe które się spierdzieliło.. Miała to założone już gdzieś we Włoszech.. Nagle to cholerstwo przestało działać i nie mogłem uruchomić auta.. Próbowałem je samemu wyciąć ale chyba się nie udało bo problem pozostał.. Szukam kogoś z trochę większym doświadczeniem, kto się zna na bellach i spróbuje mi to ogarnąć..
Słyszałem, że jest jakiś elektryk całkiem niezły w Węgrzcach ale może jakoś bliżej się też ktoś znajdzie? Dodam, że bella nie odpala...

Na ulicy Fredry w krakowie podobno jest dobry elektryk :D ale ja tam nie byłem tylko słyszałem, że jest dobry.

Jeżu nie mam pojęcia.. zasadniczo oprócz tego odcięcia alfa ma jeszcze alarm.. który też w zasadzie nie działa. Nie wykluczone, że wycinając coś od odcięcia wyciąłem też np masę od alarmu i teraz dla odmiany alarm blokuje odpalanie .. Dla tego chciałbym, żeby ktoś kto ma w takich tematach większe doświadczenie popatrzył na całość nim np zjaram komputer czy coś ..
MyPPx dzięki za Fredry. Postaram się obczaić i zadzwonić. Może ktoś coś jeszcze?

Od alarmów to jest specjalista chyba FOXa na Prandoty wjazd ostania bramą przed stacją BP jadąc od Rakowic w stronę 29-go listopada . Proponuję zapytać czy to zrobi.

Pisz do Tomka (Tomek_KRK) lub do Mirka (@Sdero). Pierwszy zna wszystkich a drugi potrafi wszystko:) Obaj mieszkają w stolicy (tzn tej byłej i ładniejszej:))

Potwierdzam :) napisz do @Sdero zna się na naszych autkach jak mało kto

Amortyzatory
Powrót