Dobry tapicer krakow i okolice

lukaszg

Nowy
Auto
alfa romeo 159 sportwagon, 1.9jtdm 150KM, 2008r
Witam wszystkich. Szukam dobrego sprawdzonego tapicera w okolicy Krakowa. Ostatnio zauważyłem w swojej belli 159 pęknięcie boczku na siedzisku kierowcy. Strasznie mnie to "boli". Ale co ciekawe.. Okazalo sie ze ten materiał to ekoskora :).
Czy ktos z Was juz wymienial podobne części tapicerki? Czy ktos pomoże mi i wskaze solidnego fachowca? Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

Caraudiosystem tez robi tapicerkę foteli? Strona www raczej nic o tym nie wspomina :/

Wymieniając tą dermę niech Ci zastosują skórę w jej miejsce. Tylko, żeby zrobili na wzór oryginału, to może być problem. Mało któremu tepicerowi chce się robić z rantem na łączeniu. W Łodzi mam sprawdzonego tapicera. Ale w okolicy Krakowa były swego czasu problemy z tym. Może teraz coś się zmieniło.

Widzę ze kolega Belfer wie o co mi chodzi :). Nie przeżyłbym nawet jednego przeszycia które nie wygladaloby jak fabryczne :)

Widzę ze kolega Belfer wie o co mi chodzi :). Nie przeżyłbym nawet jednego przeszycia które nie wygladaloby jak fabryczne :)

DLatego najlepiej trafić do kogoś z pojęciem i wyczuciem estetyki:) Wymontuj siedzisko i podeślij do firmy Tapcar. Nie są tani ale robią to profesjonalnie. Gdybyś miał problem z demontażem to mogę pomóc, bo jestem często u teściów w Rabce.

Zakladalem raczej kompleksowa naprawę, czyli demontaż i cala reszta na glowie "fachowców". Teraz zbieram informacje na ten temat i jesli sie okaże to co mówisz ze w okolicach Krk nie ma konkretnego speca to ... Wymontuje siedzisko i odesle tam gdzie polecasz. Jak będą problemy to skorzystam z Twojej pomocy, bo tak się składa ze tez mam teścia z tamtych okolic :). Wies Skawa jest bardzo blisko Rabki. Pozdrawiam

Napisze do nich i podepne fot uszkodzonego elementu. Ciekawe jak wycenia naprawe

Napisze do nich i podepne fot uszkodzonego elementu. Ciekawe jak wycenia naprawe

Wycena to jedno ale ja bym wolał najpierw zobaczyć na żywo ich pracę albo bardzo dokładne zdjęcia.

Dziele sie doświadczeniami po udanej naprawie boku siedziska (fotele ze skory). Bardzo dobra firma w Krakowie to Kuro detailing auto spa. Perfekcyjnie wykonana robota, idealnie dobrali kolor skóry, zastąpili fabryczna ekoskore naturalna, szwy wyglądają jak fabryczne. Cena usługi wynosiła wstępnie 180zl ale za to ze spóźnili sie o 4 godz z wykonaniem zadania to zrobili mi rabat i NIC nie zaplacilem :). Na priv mogę przeslac zdjęcia z przed i po naprawie.

Dziele sie doświadczeniami po udanej naprawie boku siedziska (fotele ze skory). Bardzo dobra firma w Krakowie to Kuro detailing auto spa. Perfekcyjnie wykonana robota, idealnie dobrali kolor skóry, zastąpili fabryczna ekoskore naturalna, szwy wyglądają jak fabryczne. Cena usługi wynosiła wstępnie 180zl ale za to ze spóźnili sie o 4 godz z wykonaniem zadania to zrobili mi rabat i NIC nie zaplacilem :). Na priv mogę przeslac zdjęcia z przed i po naprawie.

Wklej tutaj zdjęcia. Przyda się takie info o sprawdzonej firmie.

zdjecia

Załączniki

• WP_20150820_10_18_30_Pro.jpg
    WP_20150820_10_18_30_Pro.jpg
    55.2 KB · Wyświetleń: 46
  • WP_20150907_22_26_56_Pro.jpg
    WP_20150907_22_26_56_Pro.jpg
    54.6 KB · Wyświetleń: 50
Szukam własnie tapicera, ale zależy mi na dobrej cenie, bo mam ograniczony budżet, może ktoś z Was podrzuci jeszcze jakies propozycje, będe wdzięczna.

Szukam własnie tapicera, ale zależy mi na dobrej cenie, bo mam ograniczony budżet, może ktoś z Was podrzuci jeszcze jakies propozycje, będe wdzięczna.

A co masz do zrobienia? Bo dobra cena nie zawsze idzie w parze z dobrą jakością i czasem można sobie strzelić gola do własnej bramki. Bardzo dobry zakład tapicerski to MG MAX w Wieliczce. Możesz też uderzyć do Klinika Wnętrz w Tenczynku. Obie firmy robią naprawdę bardzo dobrze jakościowo, cenowo są gdzieś pomiędzy średnim a górnym pułapem cen.

- - - Updated - - -

Rozumiem, że pojechałeś tam na samą naprawę poszycia fotela? ;)

Hej, odgrzeję trochę :)
Poleci ktoś jakiegoś tapicera z okolic Krakowa - Bochni?
Zależało by mi na 3 elementach a mianowicie, obszycie kierownicy na nowo, niby moja jest w dobrym stanie ale tak bardzo czerwona nić mi się 'umyślała', do tego mam podrapaną gałkę zmiany biegów więc fajnie byłoby obszyć na nowo oraz najgorsza chyba rzecz bo wygnieciona gąbka w boczku fotela.

"Kuro Detailing", a właściwie "Klinika Wnętrz" i Pan Wojtek - P O L E C A M ! ! !
608442446:-)

Cześć. Mam do zrobienia fotel kierowcy. Kolor taki "sraczkowaty brąz". Zależy mi na tym żeby podjechać do zakładu gdzie rozbiorą fotel i uszyją nowe poszycie. Cena nie jest najważniejszym priorytetem. Co polecacie?

Amortyzatory
Powrót