Czyszczenie tapicerki samochodowej

• Autor wątku Autor wątku damir
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

damir

Guest
Czyszczenie tapicerki samochodowej w cenie 100zł dla forumowiczów!!!

Czyszczenie tapicerki samochodowej wykonuję na obszarze następujęcych miast: KATOWICE, MYSŁOWICE, JAWORZNO, TYCHY, MIKOŁÓW, CHORZÓW, ŚWIĘTOCHŁOWICE, BYTOM, RUDA ŚLĄSKA, ZABRZE, SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE, CZELADŹ, SOSNOWIEC, DĄBROWA GÓRNICZA, BĘDZIN.

Dojeżdżamy do klienta lub usługę wykonujemy u siebie.
Cena obejmuje czyszczenie foteli, tylnej kanapy, podłogi, bagażnik, boczki. Usługę wykonujemy profesjonalnym włoskim sprzętem firmy Lava oraz środkami chemicznymi z Karchera. Polecam!!!

tel: 505734099

u mnie na terenie olkusza robia takie zabiegi za 60 zł ;] nie zeby jaka anty reklama :P hehe
w kazdym razie fachowiec fachowcowi nie równy ;]

a ile za podsufitke? bo widze że tego nie obejmuje, więc wtedy cena może przestać być już taka konkurencyjna

Ja mam do czyszczenia tylko podsufitkę, czy tylko ta usługa wchodzi w gre. Czy koszt jak wyżej.

Zna ktoś dobre czyszczenie tapicerki w Krakowie?? Będe na śląsku pewnie niedługo więc może skorzystam z waszego.

Ja prałem w alfaserwis.com.pl dwa samochody i jestem zadowolony. Jak coś to dzwoń 693 173 770

Mozesz polecic jakas myjnie w Olkuszu?

jesli mam polecic myjnie w olkuszu to ja ufam statoilowi ;] najtaniej i najdokładniej ;]
ale w drodze do sławkowa w miejscowosci Krze przy drodze (skręt na podlipie)jest myjnia , mycie 7zł , nawet dobrze i dokładnie :) robia tez klime :) 120 zł full serwis, nowy zajebist sprzet :)! jesli chodzi o czyszczenie tapicerki to jak sie pytałem ostatnio to bez podufitki 100zł a z podsufitką 150zł ;/ ale słyszałem ze robia naprawde ekstra !

Jeśli chodzi o czyszczenie tapicerki to proponuje w słoneczną sobotę zakupić kilka niezbędnych rzeczy: 6-pak piwa coś na grilla, płyn do Karchera i pożyczyć odkurzacz piorący. Po kilku godzinach tapicerka pięknie wygląda humor po piwie dopisuje i żołądek napełniony. Hehe same korzyści…:D

Pranie tapicerki w aucie - Kraków

Widzę, że burzliwy temat ten od prania tapicerki i dobrze bo też mam dość partaczy. Korzystam z usług takich niby firm za 60 -200 zł min raz na 2 miesiące bo na taxi robię w Icarze. Ostatnio jakiś klient tak mi zapaskudził jakąś czekoladą z tyłu kanapę, że szok. Kolega dał mi namiar na krakowską firmę Stanley. I faktycznie chłopaki wiedzą co robią. Za całe wnętrze zapłaciłem niecałe 140 zł a efekt rewelacja no i przede wszystkim widać, że porządny sprzęt a nie jakiś karcher z allegro. Polecam wszystkim. Ostatnio trafiłem na ich stronę www.stanleypranie.pl

Zarejestrowany od -dzisiaj
Postów - jeden
Stronę forum z tym tematem tez jakoś ostatnio znalazłeś?
Trzeba było chociaż 4 lata temu napisać jak wątek był aktualny

:p

Ostatnia edycja:
Faktycznie, znalazl sie archeolog akwizytor ;)
Ale akurat na czasie pytanie, bo musze oddac swoja do prania totalnego. Jasna tapicerka materialowa i jasne wnetrze od polowy w dół wygladaja juz tragicznie. Gdzie z tym jechac w Krakowie? Zeby zrobili solidnie i nie za drogo. Tapicera plus plastiki.

to wal do stanleja - super są kolega pisze :lol:

Ostatnio jakiś klient tak mi zapaskudził jakąś czekoladą z tyłu kanapę, że szok. Kolega dał mi namiar na krakowską firmę
Jeśli szybko się działa to pokonanie takiej plamy to żadne wyzwanie ;). Jeśli chodzi o Kraków to spróbujcie może się kontaktować z tą firmą: http://studioporzadku.pl/ . Nic mnie z nią nie łączy. Po prostu wypowiadają się sensownie na forum branżowym (ifc). Zarejestrowałem się, żeby to napisać, ale jak macie jakieś pytania odnośnie czyszczenia tapicerki samochodowej czy nawet meblowej to chętnie odpowiem w tym temacie.

zajmowałem się tym tematem kilka lat, i niech mi nikt nie mówi że za 60 złociszy ktoś wypierze ci całe autko, śmiech na sali, chyba ze trabanta na skayu..., za taką cenę gościa koledzy z branży powinni spacyfikować!!!!

Amortyzatory
Powrót