Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
NapisalamCo się dzieje? Pisz najlepiej poprzez PW.
Jedzie 20km/h teraz po wizycie u speca po kilkukrotnym wpieciu i wypieciu przeplywki auto odzyskuje moc. Blad wczesniej juz wywalalo P1178Jakie objawy ? Błędy sypie ?
W serwisie alfy tez byla i tam spece w 100% tez nie wiedza to prosze daj namiar na wiekszego speca[emoji16]Zmień speca![]()
Cos sie jeszcze dzialo charakterystycznego?Z Krakowa to Mirek (conmir), mi ostatnio ogarniał sterownik objawy podobne jak u Ciebie czyli przepływka pokazywała pogode i auto wkrecalo sie max do 2krpm.
Musialem kupic nowy programowanie immo i remaping
I jak to cenowo ewentualnie sie przedstawiaZ Krakowa to Mirek (conmir), mi ostatnio ogarniał sterownik objawy podobne jak u Ciebie czyli przepływka pokazywała pogode i auto wkrecalo sie max do 2krpm.
Musialem kupic nowy programowanie immo i remaping
I jak to cenowo ewentualnie sie przedstawia
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Bylam dzis w autka.pl na Belwederczykow i bardzo konkretny szef tego serwisu z zaangazowaniem podszedl do sprawy i wychodzi na to ze przepustnica jest walnietaDzwoń do Mirka(@@sdero http://www.conmir.pl/) i umów się na diagnostykę. Gość ma wiedzę i zaplecze oraz zazwyczaj dużo chęci i wyrozumiałościMyślę, że nie naciągnie Cię na kupowanie niepotrzebnych części (bo zakup nowej przepływki już Cię trochę kosztował a chyba nie był potrzebny i można to było taniej sprawdzić ale mechanik poszedł po najniższej linii oporu, nie zważając na koszty...).
Bylam dzis w autka.pl na Belwederczykow i bardzo konkretny szef tego serwisu z zaangazowaniem podszedl do sprawy i wychodzi na to ze przepustnica jest walnieta
Czy to rozwiaze sprawe to zobaczymy. Jak nie to w okablowaniu bedzie szukanie![]()
Tak czy siak ulga juz jest i serdeczne dzieki za pomoc
Marek to bylNa Belwederczyków właśnie Mirek też urzęduje. A szef to był Tomek (Tomek_Krk z naszego forum) albo Marek![]()
Marek to bylw poniedzialek oddaje im autko bo wiedza jak dzialac
)) i to zaden sterownik
Jeszcze raz dzieki za pomoc.
Dokladnie tak , dobrze mowiszCzyli potwierdziło się, że przez zmieniaczy wszystkiego można stracić fortunę i nabyć uprzedzeń do auta/marki
Powodzenia.