• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Osiowanie proxy

Lotek900

Użytkownik
Auto
Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti
Siema. Miał by ktoś chwilę czasu żeby zrobić osiowanie i zwiększenie przebiegu? Mam do kupienia za dobre pieniądze licznik od 147, problem w tym że u mnie w GT przebieg jest o 100tys większy. Jeśli by się ktoś chętny znalazł to biorę licznik od razu

Jesteś pierwszą osobą która kopie przebieg do przodu [emoji23]

Wysłane z mojego P2 przy użyciu Tapatalka

Chyba kiedyś Bocian w swojej GT też dodawał. U mnie niby mogło by zostac bo miałbym 100 tys mniej :P ale wole miec ori

Witam, czy ktoś z Katowic / okolicy byłby w stanie zrobić mi osiowanie proxyw mojej Julce? Naczytałem się o wylutowywaniu rezystora z kabla i trochę mnie to chyba przerasta.
Zaczął mi mrugać licznik przebiegu na warsztacie niby twierdzili że próbowali robić osiowanie ale nie umieli się połączyć z modułem blue&me. Nie chciałem im sugerować, że może kabel mają kiepski
Chciałbym jeszcze spróbować osiowania przed wymianą modułu zresztą jak szukam po necie to ciężko w Polsce o akurat taką używkę

Jako mieszkaniec Katowic, poszukaj może lepiej w dziale Śląsk:)

Amortyzatory
Powrót