PiterR
Nowy
a jest możliwość wzięcia toru na półtorej godziny ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ludzie płaćcie, płaćcie, bo później narzekać będziecie, że tylko godzinka jeżdżenia A sam bym chciał dwie godzinki się pościgać.
Kaske juz wyslalem przez ING tak ze jak jest ten sam bank to bedzie dzis kaska Co do kumpla to dam znac jutro
BAAAARDZOO WAŻNA SPRAWA
Spotykamy się o <b>13.00 pod CH Krokus, ul. Bora - Komorowskiego 37.
Spotykacie się naprzeciw wjazdu na parking piętrowy?
Raczej tak sobie podjadę co by zobaczyć co tam będziecie robić.tak, dokładnie. A zainteresowany gokartami ?czy tylko raczej spotkaniem towarzyskim ?
![]()
Grzesiu z przyjemnością pojechałabym z Wami ale ja w krakowie będę wcześniej dlatego jest to plan raczej nie do zrealizowaniaAniucha, o której jedziesz? Bo ja jadę z Quattro z Tychów i możemy zahaczyć o Ciebie i śmignąć razem! Jak ktoś jeszcze jedzie z okolic przez Tychy do Krk to też niech da znać! Może przez Chrzanów pojedziemy? Dchedogi nie będzie miał wtedy problemów z 'dżipiesem'![]()
Piter moja kobieta niestety nie moze jechac nie wypuszcza ja ze szpitala do piatku wiec jak co mozesz ja wykreslic ale jesli nie to smigam dwa razy)))))))