Spot Kraków i okolice :)

No to zaczynamy:
Dchedogi-ten dźwięk będzie cię prześladował bardzo długo-wiem coś o tym jak 4 lata temu urwałem lusterko:D
Spot był jak zwykle wyrąbisty, dziękuję PiterRowi za załatwienie kartów, wybawiłem się po wszystkie czasy (właśnie, dawać czasy! filmiki i fotki też)
Podziękowania też Tomaszowimagierze za wytłumaczenie gry "Bum-cyk":D:D:D

PS: I kolejne dzięki za zabawę "goń GTA po krk":D Wariaty wy jedne! 160km\h na zabudowanym...:P Ja, MiTo i Slavik też nie gorsi (ale gorsi). Fajna droga powrotna z wami była:).

dzieki za zajebiaszcza zabawę. Pozdrowienia dla wszystkich. Pamietajcie Uwaga na kuny bez tylnego napędu.

Ja też dziękuję wszystkim :P jak zwykle było sie pośmiać :D musiałem sie zmyć wcześniej :( ale i tak dzieki :D

p.s.
Marcin dzieki za poświęcony czas :) Aniucha za towarzystwo :P:P haha

Adam$ kery żeś był ?! :shablon_03:
Pzdr i do zobaczenia

kurde, te filary sa coraz bardziej bezczelne. Najpierw wyskoczył taki na bimskiego, potem na mrutyne, potem na zabawke mrutyny a teraz to. Może mają na nas zlecenie?

Mam nadzieję że nic poważnego :)

No to zaczynamy:
Dchedogi-ten dźwięk będzie cię prześladował bardzo długo-wiem coś o tym jak 4 lata temu urwałem lusterko:D
Spot był jak zwykle wyrąbisty, dziękuję PiterRowi za załatwienie kartów, wybawiłem się po wszystkie czasy (właśnie, dawać czasy! filmiki i fotki też)
Podziękowania też Tomaszowimagierze za wytłumaczenie gry "Bum-cyk":D:D:D

PS: I kolejne dzięki za zabawę "goń GTA po krk":D Wariaty wy jedne! 160km\h na zabudowanym...:P Ja, MiTo i Slavik też nie gorsi (ale gorsi). Fajna droga powrotna z wami była:).

No dokładnie fajnie się uciekało hehehe . Miałes okazję spotkać też po drodze bliźniaczą alfe. Chyba jej nie przeoczyłeś? Chyba też edicione sportiwo co nie? Pozdrowionka. No i dziekujemy Aniuszce za jakże czytelne pokazy schematowe

No dokładnie fajnie się uciekało hehehe . Miałes okazję spotkać też po drodze bliźniaczą alfe. Chyba jej nie przeoczyłeś? Chyba też edicione sportiwo co nie? Pozdrowionka. No i dziekujemy Aniuszce za jakże czytelne pokazy schematowe
Nie, to był zwykły JTDek. Z ucieczki po krk to kojaże Focusa który się też przyłączył do tej akcji, no ale na końcu położył na nas lachę:D
Oooo tak, schematy waszej córki były wręcz doskonałe! "Tato, tato; wytarłeś pupę? Przecież kupa...:)"

Karty były zaj****te, trochę plecy bolą ale dawno się tak nie bawiłem. No i układ kierowniczy i sprzęgło w naszych bellach tak leciutko chodziły:D

Po pierwsze chcialabym wszystkich serdecznie powitac:D w końcu na forum:D tylko foty mojej belli jeszcze brak,ale to sie nadrobi...:Dco prawda dzis jako pasazer w mojej belli ale męzowi trezba czasem dać...:D pojezdzic...:D moim GTA :D
spocik był jak zwykle zajebiaszczy...karty wymiatały:D tylko szkoda tegp małego wypadku na parkingu...ale jakby co to jest taki jeden mechanik w Żywcu....:D hahah szczegolnie lubi pracowac w niedziele....:D
i oby szybko zlecialo do nastepnego w Bielsku...:D Slawik kombinuj..;)

---------- Post dodany o godzinie 22:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:03 ----------

Oooo tak, schematy waszej córki były wręcz doskonałe! "Tato, tato; wytarłeś pupę? Przecież kupa...:)"[/QUOTE]

Hmmm nasza córa jest nieprzewidywalna wiec....:D

---------- Post dodany o godzinie 22:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:08 ----------

Oooo tak, schematy waszej córki były wręcz doskonałe! "Tato, tato; wytarłeś pupę? Przecież kupa...:)"[/QUOTE]

Hmmm nasza córa jest nieprzewidywalna wiec....:D

Ostatnia edycja:
Jak ja sie ciesze ze moja 166 nie ma rozkladanej kanapy tylnej :) juz prawie tyl skompetowany :) tylko swiatelka nie mam jeszcze :P jak ktos powie ze czesci sa drogie do 166 to jest w bledzie

klapa 100 zl czerwona moze pod moj kolor bedize :P
zderzak 120 zl nie czerwony :(
lampeczka okolo 60 zl :P
malowanie hmm.... to moze byc nie ciekawe :P

za wszystko moge zaplacic MasterCard a spot BEZCENNY :))))))

pozdrawiam ;)

Przyznać się - kto śmigał czarną 147GTA na blachach chyba SZA po Stella-Sawickiego?

i jak najmniej takich akcji na spotkch bo naprawde bede musial czolgiem jezdzic :P

czesci kupione ;P to do zobaczenia w Bielsku :)

szybki jesteś :D

ja Wam dziękuję za liczne przybycie, mam nadzieję, że dobrze się bawiliście i do zobaczenia w Bielsku pewnie ;) a poniżej wyniki, chyba nie pomyliłem się w liczeniu miejsc :D

Przyznać się - kto śmigał czarną 147GTA na blachach chyba SZA po Stella-Sawickiego?

Tomasz i Gosia :D i rej SZY :D

dotarłam...
no to od początku---> dzięki wszystkim za przybycie - było zajebiście - kto był ten wie :)
dzień pełen przygód, szkoda że niektóre takie kosztowne...:(
wielkie podziękowania Piterowi za organizację :*oraz podziękowania dla mojej wspaniałej czwórki z grupy gokartowej :D:D i dzięki mrutynie że dał się wyprzedzać co bym nie była ostatnia znowu :P
no i potem podziękowania dla Ligara - że mu zwinęłam alfę na bora :P, ayemowi za fajne foty - czekam z niecierpliwością :)
potem w Plazie---> dzięki Wojtkowi za przejażdżkę Mi.To i Slavikowi za przejażdżkę 156 :) mrutynie za foty na masce mojej 147 ---> czekam z niecierpliwością aż se zobacze :D, Piterowi, Grzesiowi i Wojtkowi za rzucanie frisbee :D
Wojtkowi dodatkowo za znaczek Mi.To :) szukam miejsca coby sobie go nakleić :) :kiss3:
po plazie był cd spota na kopcu kościuszki za co dziękuję tym którzy tam byli :D:D nowe miejsce w krk do którego niewątpliwie będe wracać :) wzgórze zaparowanych szyb :D hehe ps. Ligar a skąd Ty to wiesz??:D:D

No i dziekujemy Aniuszce za jakże czytelne pokazy schematowe
nie ma problemu :) polecam się na przyszłość :) "tato, tato kupa" :D:D dobrze Tomku że mial Ci kto pomóc jak byłeś się zesikać :D

:) Aniucha za towarzystwo :P:P haha
nie ma problemu - cała przyjemność po mojej stronie :) ja dziękuję za wspaniałe wrażenia po przejażdżce w nissanie :) fajnie wgniata w fotel :) :P

---------- Post dodany o godzinie 23:00 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:55 ----------

kurde, te filary sa coraz bardziej bezczelne. Najpierw wyskoczył taki na bimskiego, potem na mrutyne, potem na zabawke mrutyny a teraz to. Może mają na nas zlecenie?

Mam nadzieję że nic poważnego :)
no dodatkowo filary mają podpisany kontrakt ze skodą... to tak odnośnie Kacza i jego "przygody" na spocie... nalezy także uważać na biegaczy którzy atakują Mi.To...

Amortyzatory
Powrót