C
chomik
Guest
jeden z przejazdow:
http://www.youtube.com/watch?v=v5GkKDSS4po
http://www.youtube.com/watch?v=v5GkKDSS4po
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to zaczynamy:
Dchedogi-ten dźwięk będzie cię prześladował bardzo długo-wiem coś o tym jak 4 lata temu urwałem lusterko
Spot był jak zwykle wyrąbisty, dziękuję PiterRowi za załatwienie kartów, wybawiłem się po wszystkie czasy (właśnie, dawać czasy! filmiki i fotki też)
Podziękowania też Tomaszowimagierze za wytłumaczenie gry "Bum-cyk"
PS: I kolejne dzięki za zabawę "goń GTA po krk"Wariaty wy jedne! 160km\h na zabudowanym...
Ja, MiTo i Slavik też nie gorsi (ale gorsi). Fajna droga powrotna z wami była
.
Nie, to był zwykły JTDek. Z ucieczki po krk to kojaże Focusa który się też przyłączył do tej akcji, no ale na końcu położył na nas lachęNo dokładnie fajnie się uciekało hehehe . Miałes okazję spotkać też po drodze bliźniaczą alfe. Chyba jej nie przeoczyłeś? Chyba też edicione sportiwo co nie? Pozdrowionka. No i dziekujemy Aniuszce za jakże czytelne pokazy schematowe
A ja ze Sławkiem, myśleliśmy ze to tajniaki jadąZ ucieczki po krk to kojaże Focusa który się też przyłączył do tej akcji, no ale na końcu położył na nas lachę![]()
Adam$ kery żeś był ?!
naprawde bede musial czolgiem jezdzic
czesci kupione ;P to do zobaczenia w Bielsku![]()

Przyznać się - kto śmigał czarną 147GTA na blachach chyba SZA po Stella-Sawickiego?
12. postępy robia i to fest
dobrze zagodosz to Ci dorobia pancerz z blachy 20 albo grubszej jak chcesz
Witamy LOLE GTAarty:
arty:
arty:
arty:
arty:
arty:
arty:
arty:
no widzielismy Cię .Pozdro.
nie ma problemuNo i dziekujemy Aniuszce za jakże czytelne pokazy schematowe
nie ma problemu - cała przyjemność po mojej stronieAniucha za towarzystwo
haha
no dodatkowo filary mają podpisany kontrakt ze skodą... to tak odnośnie Kacza i jego "przygody" na spocie... nalezy także uważać na biegaczy którzy atakują Mi.To...kurde, te filary sa coraz bardziej bezczelne. Najpierw wyskoczył taki na bimskiego, potem na mrutyne, potem na zabawke mrutyny a teraz to. Może mają na nas zlecenie?
Mam nadzieję że nic poważnego![]()