Spot Kraków i okolice :)

Pewnie nie - stałem za wami na światłach - jak przyblokowała Was L-ka - nie jechałem Alfą. Powiem, że odjazd z tych świateł zrobił wrażenie. Piękna Alfa.

Chyba że tak . Kojarzę jakies czarne auto za mną wtedy ale marki nie pamietam. Chciałem sie przebic na prawy pas wiec troszke dałem po gazie. Mijalismy dzis własnie 145ke wiec dlatego myslelismy że to Ty. Siema.

---------- Post dodany o godzinie 21:22 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:17 ----------

Nasza córcia Aniuszka jest bardzo niegrzeczna w domu wiec zawsze jej mówimy bądź grzeczna to będzie lidzik w GTA. Narazie skutkuje ale jak długo? nie wiadomo.

ja rowniez dzieki za pierwszego spota alfy w zyciu (bylem tylko pod krokusem)
mam nadzieje ze do zobaczyska niedlugo :)

Ps. Ligar tak jakos dziwnie brzmi :P

po plazie był cd spota na kopcu kościuszki za co dziękuję tym którzy tam byli :D:D nowe miejsce w krk do którego niewątpliwie będe wracać :) wzgórze zaparowanych szyb :D hehe ps. Ligar a skąd Ty to wiesz??:D:D
.

Ze też mnie to ominęło ja tam nigdy trafić nie mogę :D

Dzieki za spota :) Ubaw jak zwykle.

Witamy LOLĘ w gronie :D

MiM własnie brzmi dobrze :P ale historii nie bede opowiadał bo to nie miejsce ;) sorry ze sie nie pojawiłem ale krew mnie zalewa....

Gokarty fajne ale niestety taktyka nie pomogła i znowu mnie wyprzedzili :/ Generalnie byłem drugi tylko dlatego ze nie było kolezanki co pokazała ostatnio jak sie jezdzi :) Gratki dla Archibaldiego za numero uno :)

Nissano Robakko fajna rzecz :) juz na takiego choruje. Musze przestać jezdzic na spoty bo potem mam glupie pomysły...

---------- Post dodany o godzinie 00:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:34 ----------

wzgórze to ja ci dopiero moge pokazać :P

DZIEKI WSZYSTKIM ZA SUPER IMPREZKE karty byly super postanowiłem pociwiczyć a ponieważ ulubione zabawy nasze to karty i kregle to wlasnie wrociłem z kregli:)
Dzieki Piter za karty najezdziłem sie i prosze o jeszcze:) Gosi strasznie dziekuje za felgi juz nie moge sie ich doczekać:) Aniucha przejazdrzka Twoja 147 to orga.m znaczy ogień dzieki ,no i za fote na masce mam nadzieje ze sie nie wgniotła,MITO dzieki za to ze pomogłeś kule toczyć Jagielowi za zdjecia i filmy (niebawem beda)
Mrutynie za miłe towarzystwo i pogaduchy jesli kogoś pominolem to przeraszami i dzieki Tomek jazda w zabudowanym w Twoich spalinach bezcenne doznanie:)
Z Bólem i Żalem łacze sie z naszą pechowa 166:(trzymaj sie

Wszyscy jakoś piszą o zlocie w Bielsku ze sie tam widzą ,a ja ich nie mam na liscie helowwwww Zapraszam Wszystkich http://www.forum.alfaholicy.org/zlo...29552-6_06_2010_duzy_spot_bielsko_zapisy.html

regulamin zlotu mówi ,żeby być trzeba żyć mić alfe i sie wpisać nananana:)

Nasza córcia Aniuszka jest bardzo niegrzeczna w domu wiec zawsze jej mówimy bądź grzeczna to będzie lidzik w GTA. Narazie skutkuje ale jak długo? nie wiadomo.
oczywistym jest fakt że jak lodziki się znudzą to pozostaje karmienie malagą :D:D hehe

wzgórze to ja ci dopiero moge pokazać :P
no to czekam z niecierpliwością :D:D sa sa sa :D

Aniucha przejazdrzka Twoja 147 to orga.m znaczy ogień dzieki ,no i za fote na masce mam nadzieje ze sie nie wgniotła,:)
hehe i tak jechałeś delikatnie... jakbyś ją tak do odcięcia pociągnął to fotele mialabym mokre :D:D

Szybko trzba je kupic i pomalowac bo do zlotu w bielsku nie ma duzo czasu a bardzo chcial bym tam pojechac :) i wlochy tez sie klaniaja a wiec nie ma na co czekac ;P a ceny za czesci sa ok :) tylko malowanie pewnie i wyprostowanie jednego elemetu troszke mnie wyjdzie :( Ale mam nadzieje ze do konca tego miesiace wszystko bedzie zrobione :) i gotowe na nastepny spot :)

co do kart to dzis rece troszke bola :P hahah

pozdrawiam All

Hej, co prawda urwałem się z pod Plazy do domu, bo dziołcha wzywała na ratunek w Katowicach to trzeba było jechać. Ale za to A4 w... hmmm, z tankowaniem i hotdogiem na MOP'ie 21 min :D:D Ogólnie nic mnie nie wyprzedzało, nawet nie miało ochoty :P
Niestety, miałem okazję zobaczyć to spotkanie ze słupem Dchedogi, ale nie martw się, czasem się zdarzy i tyle. Ważne, żebyś na Bielsko-B. zdążył :)Dzięki wielkie za karty, te 2h to w sam raz na to, żeby ręce weszły każdemu do du** :)I ogólnie dzięki za kolejnego udanego spocika, kolejny w Bielsku, a potem znów Tychy i tym razem gokarty będą bardziej driftowe, ale damy radę :)

Do zobaczenia i nie spłyńcie razem z deszczówką do kanalizacji, bo u mnie leje od północy non stop... :/

pozdrowionka,
GrzesiuŻar

P.S. Jak wrzucę fotki na Picasę to dam linka...

będą, ale muszę się trochę odgrzebać :) może w międzyczasie ktoś inny wrzuci :)

Dzieki za spota,dzieki tez zacieta ale zawsze fair rywalizacje na torze :)
Nie byłem najszybszym zawodnikiem - Quattroporte wykręcił 23:46, dokladnie taki czas jak ja :)
Szkoda, ze ten slup uderzyl w 166 ale one tak lubia. Grunt, ze teile juz kupione ;)
Musze tez podziekowac Tomaszowimagiera i Ligarowi za wyklad o niuansach stukajacego stabilizatora :D Juz wiem, gdzie w razie potrzeby wepchac blaszke ;)

Dzieki za spota,dzieki tez zacieta ale zawsze fair rywalizacje na torze :)
Nie byłem najszybszym zawodnikiem - Quattroporte wykręcił 23:46, dokladnie taki czas jak ja :)
Szkoda, ze ten slup uderzyl w 166 ale one tak lubia. Grunt, ze teile juz kupione ;)
Musze tez podziekowac Tomaszowimagiera i Ligarowi za wyklad o niuansach stukajacego stabilizatora :D Juz wiem, gdzie w razie potrzeby wepchac blaszke ;)
a ja dziękuję Tobie za wyjaśnienia jak brać zakręty - mam nadzieję że wykorzystam rady i następnym razem pójdzie lepiej :) hehe

archibaldi napisał:
Nie byłem najszybszym zawodnikiem, Quattroporte wykręcił 23:46, dokladnie taki czas jak ja
ale wygrałeś całe zawody ;)
ale Quattro debiutował za kierownicą gokartów, więc tylko marzyłem by być w pierwszej dziesiątce.
PS: Okazało się, że kierowcy AR 145 są najszybsi, najlepsi i najprzystojniejsi:D

no to pięknie... strach się bać :P ale w tym konkursie mam pewność że zajmę miejsce w pobliżu tego z gokartów :P
oj nie sądzę :P myślę że jeszcze adayena się wypowie i będzie czarno na bialym :P

niektórzy to nawet się ogolili żeby się przypodobać jury :D wszystko odnotowane :D

Ostatnia edycja:
no to teraz pojechałeś po bandzie :P kiedy niby były wybory najprzystojnieszych??:D
ja jako członikini jury nie pamiętam by zapadły jakieś decyzje :P wraz z Lolą GTA mamy pewne ustalenia co do tego :D
Może i macie, ale zanim konkurs się na dobre zaczął, to już się skończył. Zwycięzcy poznani, reszta im stawia... yyyy.... browar oczywiście:D

Amortyzatory
Powrót