Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
no cykliczne w środy a w czwartki się zjeżdżaliśmy czasami bo wiadomo co się wtedy działo na bora lub zakopiance ;)

Ja się piszę na środę :) Pojawia się jednak pytanie "o której"...

no co sie działo ? ja bym se polatał spiderkiem w w kilka AR . to co ? w środe w stary rok ? no co jacyś chętni?

co tygodniowe spotkania pod bora, gdzie ścigali sie na ten prostej ze startów lotnych. Chociaż od jakiegoś czasu miejscówka spalona bo policja się pojawia a do tego już jest po sezonie.

Ja się piszę na środę :) Pojawia się jednak pytanie "o której"...

no możemy sie umówić o 19 na parkingu na Bora - Komorowskiego pod znakiem REAL. Kto byłby chętny ?

Jakbyście chcieli w czwartek, to mógłbym dać radę, przedsylwestrowo :D W środę będę jeszcze przy alfie grzebał ;)

Jak się wyrobie to może się pojawię jutro... Daleko nie mam... Chociaż mój Romeo to jakoś niewyjściowy ostatnio jest :)

ja niestety odpadam. Alfa jedzie na narty dzis i wracam dopiero w niedziele. Miłej zabawy dziś i udanego sylwestra itp...

Jak się wyrobie to może się pojawię jutro... Daleko nie mam... Chociaż mój Romeo to jakoś niewyjściowy ostatnio jest :)
a to twoje GTV nie stoji czsami na okulickiego

---------- Post dodany o godzinie 12:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:04 ----------

to co ? wieczorem tylko ja spiderkiem se postoje?

a to twoje GTV nie stoji czsami na okulickiego

---------- Post dodany o godzinie 12:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:04 ----------

to co ? wieczorem tylko ja spiderkiem se postoje?

Nie nie to nie moja tam stoi ;)
Ja Panowie się wyrobiłabym najwcześniej na 20 niestety...Więc pewnie będzie już po wszystkim chyba, że przesuniemy godzinę? :P

no to tez sie pisze i postaram sie byc --------------

Jak napisałem tak zrobiłem, widzialem sie z kolega MarkiemV6 szkoda ze my tylko bylismy, godzine pogadalismy i kazdy pojechał w swoja strone...

Ostatnia edycja:
dobra klubowicze koniec , od nastepnego razu jest lista obecności ,nie na forum tylko na spocie . cza by coś ustalić i takie tam . to następne cykliczne spotkanie w KRK kiedy ?

Amortyzatory
Powrót