Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37
30.03 będzie. Może dało by się jakoś umieścić w nagłówku tematu co ile się widujemy i gdzie? Często zadawane są te same pytania.

30.03 będzie. Może dało by się jakoś umieścić w nagłówku tematu co ile się widujemy i gdzie? Często zadawane są te same pytania.

To by był dobry pomysł, niektórzy teraz nie wiedzą, niektórzy wiedza i tak to zamieszanie się robi tak to każdy będzie wiedzieć kiedy i co i będzie się przyjeżdżać: P

Kto to około 15:20 w Kraku przy rondzie Czyżyńskim czerwoną 147 naraził się panom policjantom ? ;)
Rejestracji i ewentualnych naklejek nie zauważyłem.

Wysłałem na PW screeny z FES'a z ostatniego spotu - mam nadzieje ze nikogo nie opuściłem

teraz aż do końca kwietnia nie będą pasować mi terminy w środku tygodnia, więc jutro i 30 odpada dla mnie... Kiedy szykuje się jakiś większy regionalny spot, poza naszymi krakowskimi cyklicznymi?

Widzę, że fajna ekipa na jutro się szykuje, no to i ja postaram się dotrzeć.

to dzisiaj o 19 parking Krokus :) ładna pogoda to może staniemy pod chmurką na parkingu przy rondzie od strony BP :D :)

Możemy stanąć na polku. Ja będę prawdopodobnie pierwszy bo mam jeszcze zakup w Krokusie.

Amortyzatory
Powrót